פרקליט מחוז מיסוי וכלכלה, יהונתן תדמור, על דעת היועצת המשפטית לממשלה ופרקליט המדינה, הודיע למר שלמה פילבר על כוונה לבטל את הסכם עד המדינה שנערך עימו לאחר שהונחה בפניהם תשתית ראייתית המלמדת על הפרת הסכם עד המדינה מצידו.
כבר לפני כחצי שנה, לאחר לאחר עדותו של עד המדינה פילבר במשפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, הוחלט למנות את הפרקליט הבכיר עו"ד ניסים מרום לחבר חוות דעת שבמסגרתה ינתח את עדותו של עד המדינה שלמה פילבר ויקבע אם הפר את הסכם עד המדינה שנחתם עימו – זאת לאחר שבמהלך העדות בביהמ"ש ביקשה התובעת יהודית תירוש להכריז עליו עד עוין.
מרום בחוות דעתו קבע כי פילבר הפר את ההסכם כאשר במהלך עדותו הוא סתר באופן חזיתי עדויות שנתן במשטרה לאחר שחתם על הסכם עד המדינה. כמה מהן בעלות משקל רב.
לפרקליטות יש האפשרות להחליט האם להגיש כנגד פילבר כתב אישום פלילי או להסתפק בסנקציה כלכלית – אי השבת 200 אלף השקלים שהופקדו כערבות לעמידתו בהסכם עד המדינה.
בנוסף, ניתן גם להגיש נגדו תביעה אזרחית.
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








