מבזקים
תאונה בכביש 90 סמוך לים המלח: בן 15 נפצע בינוני, ארבעה נוספים נפגעו הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס שומרון | ג'לג'וליה: התיעודים ברשת הובילו לפשיטה – כך נחשפה פרשת קרבות הכלבים חולון בדרך להגביל כלי רכב מזהמים: 2.5 מיליון שקל יושקעו בהפחתת זיהום האוויר חשד לעבירות מין בלשכת סגן ראש עיריית ראשון לציון: המעצר הוארך, המשטרה בודקת אם יש נפגעות נוספות הפשיעה מתפוצצת במרכז: מטען בסניף רמי לוי ברמלה ורימון שני בתוך שבוע בפארק צמרת איך מורידים גדם של עץ בצורה בטוחה, יעילה וחסכונית רכב פגע במנוף הרמה בפתח תקווה – בן 70 נפל מגובה ונפצע קשה צעיר כבן 25 נמשה מהמים בחוף ירושלים בבת ים – מותו נקבע במקום לילה קטלני בכבישים: שני רוכבים כבני 30 נהרגו בתאונות באילת ובבית שמש

הישג לרמת הנגב: תחנת קציעות תפעל גם בחירום ובעלטה

אחרי פניית ראש המועצה ערן דורון, תחנת הדלק המרוחקת בקדש ברנע תופעל מעתה ברציפות עם גיבויים וגנרטורים

מועצה אזורית רמת הנגב רושמת הישג משמעותי בתחום הביטחון האנרגטי והחוסן היישובי: מנהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות נעתר לבקשת ראש המועצה, ערן דורון, והודיע רשמית על הכללת תחנת הדלק "קציעות" (קדש ברנע) ברשימת "צי ברזל".

המשמעות של הגדרת התחנה כ"צי ברזל" היא קריטית עבור תושבי האזור והנוסעים בצירים המרוחקים: התחנה מחויבת מעתה להפעיל תוכנית נצורה, המבטיחה את פעילותה הרציפה גם במצבי חירום קיצוניים ובתרחישי עלטה, באמצעות גנרטורים וגיבויים מתאימים. מדובר בשינוי מדיניות, שכן בעבר נאמר כי התחנה קטנה מכדי להיכלל ברשימה, אולם בשל מיקומה הייחודי והמרוחק הוחלט כעת להחריגה ולהכיר בחיוניותה הביטחונית והלוגיסטית.

לצד ההישג האנרגטי, במועצה מדגישים כי סוגיית התשתיות בנגב עדיין לוקה בחסר, בדגש על הקליטה הסלולרית בצירי התנועה ובסמוך ליישובים. היעדר קליטה רציפה, בשל ביטול דור 2 ו-3 בסלולר, מקשה על דיווחי חירום בזמן תאונות דרכים או אירועים ביטחוניים, ובמועצה מצפים כי כפי שנמצא הפתרון לסוגיית הדלק, כך יפעלו משרד התקשורת והחברות הסלולריות להשלמת פערי התשתית בדרום בהקדם.

ראש המועצה האזורית רמת הנגב, ערן דורון: "הכללת תחנת קציעות ב"צי ברזל" היא צעד הכרחי להבטחת הרציפות התפקודית של פתחת ניצנה ויישובי האזור בשעת פקודה. אני מודה למשרד האנרגיה על ההבנה כי בנגב, המרחקים והבידוד הגיאוגרפי מחייבים מענה ייחודי שאינו נשען רק על קריטריונים יבשים של גודל התחנה. עם זאת, הביטחון האישי של תושבינו אינו נמדד רק בדלק. אנו ממשיכים לפעול מול משרד התקשורת כדי לפתור את פערי הקליטה הסלולרית בדרכים וביישובים. המצב הנוכחי, שבו קיימים אזורי "צל תקשורת" הוא סכנה בטיחותית וביטחונית מוחשית".


◼️ חדשות עוטף עזה, מועצות אזוריות ומקומיות בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות מועצה אזורית רמת הנגב

דילוג לתוכן