מבזקים
נחשף: רשת הטרור הסודית של איראן נגד ישראל גדרה משנה את כללי המשחק של חגיגות העצמאות כפר סבא: נהגת בת 75 איבדה שליטה ונפצעה אשדוד: טרגדיה בכביש – בן 25 נהרג, יובא למנוחות לוד: יצא לעבודה – ולא חזר אשדוד לא מחכה לכיכר: שלוש משאיות שמחה ייצאו לרחובות, ובמת הענק כבר קמה המבצע הלילי שישנה את הכניסה לירושלים לכל שם יש סיפור: היוזמה החדשה שמשנה את הזיכרון בירושלים רחובות: בית חולים קפלן החליף את הלוגו – בכתב ידו של לוחם שנפל בן 19 מנס ציונה חשוד שפעל עבור איראן – וניסה לגייס אחרים תל אביב: הדירה הזו נסגרה אחרי מה שנמצא בפנים מהבסיס הצבאי לשוק השחור – כך נחשפה הפרשה מאשקלון המתכון הזה מוקדש למי שלא ישבו עוד סביב השולחן באר שבע: מה שהם השאירו מאחור הפך לשיעור הכי חזק בבית הספר לא רק הזיכרון – גם האחים: ערב עוצמתי ומרגש בנתניה אחרי הגבלות וביטולים: בגן יבנה מחזירים את טקסי הזיכרון והעצמאות לקהילה יום הזיכרון בירושלים: העיר כולה תעצור ותזכור העננים חוזרים: היום יהיה קריר מהרגיל בחלק מהאזורים רופאה נכלאה בחדר ואחות הותקפה: אלימות קשה בהדסה בית שמש באר שבע: אישה נרצחה, ילד בן 9 נפצע קשה – האב נעצר

הלב נשבר: גל עבדוש מקרית עקרון נרצחה במתקפת החמאס, בעלה נאג'י טרם אותר

בכאב לב עצום ובתדהמה מודיעים על הירצחה בידי בני עוולה שפלים של האהובה באדם, הבת, האחות, האם והחברה גל עבדוש ז"ל לבית משפחת ברכה שנרצחה על קידוש ה' בשבת קודש – שמחת תורה

גל ונאג'י עבדוש מקרית עקרון בסך הכל יצאו לחגוג את החיים בנובה. לפני זמן קצר נודע כי גל מצאה שם את מותה. נאג'י עדיין נעדר.

"בכאב לב עצום ובתדהמה מודיעים על הירצחה בידי בני עוולה שפלים של האהובה באדם, הבת, האחות, האם והחברה גל עבדוש ז"ל לבית משפחת ברכה שנרצחה על קידוש ה' בשבת קודש – שמחת תורה. איך מדברים עלייך בזמן עבר? מי תשמור לי מקום באסיפות הורים? מי תצחיק אותי ותגיד לי יאללה סתמי? ואיך אסתום עם כל השטויות שלך ולא אתפרץ בצחוק? גל, אנחנו נעטוף את אליאב ורפאל נתפלל לבשורות טובות עבור נאג'י תנוחי ילדה יפה, תנוחי" ספדה לה חברתה  בדף הפייסבוק.

גל תובא למנוחות היום (שני) בשעה 11 בבוקר. הי"ד.

את נאג'י בעלה טרם איתרו. עדיין לא ברור גורלו – האם נחטף על ידי בני העוולה? ימים יגידו. רק לפני חודש העלה רשומה וסיפר כי הצטרף למירוץ למועצת היישוב. כולי תקווה שיבואו בשורות טובות מכיוונו – והוא יוכל לחבק את שני ילדיו בקרוב.

◼️ בית העלמין הקטן בקרית עקרון לא ידע צער כה גדול בזמן כה קצר במשך זמן רב. בסוף השבוע הובאה אוריה מרסדס למנוחות – לאחר שנעדרה מתחילת המתקפה. על אוריה מספרים שהייתה אשה מדהימה, בעלת שמחת חיים ובעיקר מאוד אהובה. מאות ליווה בדרכה האחרונה. החיוך שלה נדם – והצער התגבר.

◼️ סמל סהר מידני שנרצח במתקפת הטרור בדרום הובא למנוחות ביום חמישי. מידני שירת בגדוד 13 בחטיבת גולני, במתקפת הטרור היה בבסיס נחל עוז. אביו, לירן, הוא סגן מנהל הפיקוח בעיריית רחובות.

◼️ לקבוצת החדשות בקרית עקרון לחצו כאן

צילום: רשתות

דילוג לתוכן