מבזקים
עשרות ילדי וילדות מילואימניקים צפו בהצגה "ילדים על מדים" בגבעת שמואל בן 20 נהרג בתאונה קשה בין רכב לאוטובוס סמוך לכפר סבא תושב ת"א נעצר בחשד שפרץ לבית, גנב רכב ונמלט – וטען בחקירה: "שמעתי קולות" רחובות חוגגת אהבה: מחזמר על עפרה חזה, סטנדאפ וסיורים מיוחדים בט"ו באב חשד לפגע וברח: בן 10 נפגע מרכב באשדוד גבעת שמואל: קורס חדש יכשיר תושבים להובלת יוזמות סביבתיות בעיר חולון: 8,000 ילדים עם מוגבלויות הגיעו ליום מיוחד ב"ימית 2000" בת 4 נפצעה במהלך רכיבה על קורקינט בראשל"צ כלב אותר לאחר שתקף עוברי אורח ופצע שני ילדים בת"א רחפן אותר סמוך לקיבוץ ניר עוז נתיבות: חנניה לקה בדום לב בביתו – ופגש את צוות מד"א שהציל את חייו אשדוד: בת 75 נפצעה לאחר שנפגעה מרוכב קורקינט חשמלי מרדף חוצה מחוזות: שני אחים מאשדוד נעצרו בחשד להסעת והעסקת שב"חים המשטרה בהודעה חריגה: עזרו לנו לאתר אם החשודה בחטיפת ילדיה באזור ירושלים יבנה: בני הנוער יעלו על כיסאות גלגלים ויתנסו בכדורסל הפראלימפי מפקד המכללה לביטחון לאומי לשעבר אביעזר יערי הלך לעולמו בגיל 96 תאונה בכביש 471: שבעה כלי רכב התנגשו, בן 30 נפצע בינוני רחובות: רחוב פינס ייסגר לתנועה – אלה השינויים הצפויים מכבי תל אביב וענקית הטכנולוגיה Zoho חתמו על הסכם חסות לשלוש שנים משרד התחבורה בוחן הרחבת שינוע המטענים ברכבת מנמל אשדוד

הליכים משפטיים בעבירות של גילוי הזדהות עם ארגון טרור והסתה לטרור

מתחילת הלחימה הוגשו כ-76 כתבי אישום בגין עבירות הסתה לטרור והזדהות עם ארגון טרור

פרקליטות המדינה ממשיכה לפעול בנחישות נגד עבירות ההסתה לטרור והזדהות עם ארגון טרור. מאז יום חמישי הגישה הפרקליטות 14 כתבי אישום נוספים בגין גילוי הזדהות עם ארגון טרור והסתה לטרור, וביקשה לעצור את הנאשמים עד תום ההליכים המשפטיים. כתבי האישום אושרו ע"י היועצת המשפטית לממשלה ופרקליט המדינה, ובסך הכל מתחילת הלחימה הוגשו כ-76 כתבי אישום דומים.

היום הגישה פרקליטות מחוז ירושלים (פלילי) הגישה כתבי אישום נגד ארבעה תושבי ירושלים בגין הסתה לטרור וגילוי הזדהות עם ארגון טרור. הנאשמים פרסמו מספר פרסומי שבח אהדה ועידוד למעשה טרור, וכן דברי שבח אהדה והזדהות עם ארגון החמאס וכן תמונות וסרטונים המביעים תמיכה בחמאס ובמעשי טרור שביצעו.

בחיפה הוגש כתב אישום נגד קטינה מאום אל-פאחם, בגין הסתה לטרור וגילוי הזדהות עם ארגון טרור בפרסומים שונים שהעלתה באינסטגרם ובפייסבוק המסיתים לטרור ומזדהים עם החמאס.

כתבי אישום דומים הוגשו גם במהלך סוף השבוע האחרון על ידי פרקליטות מחוז ירושלים ומחוז הצפון.

חקירתם המהירה של המקרים והגשת כתבי האישום הם פועל יוצא של עבודתם הנמרצת של המחוזות השונים בפרקליטות המדינה, ובהמשך להנחיית פרקליט המדינה לפתוח בחקירה, לעצור ולהעמיד לדין כל מי שמפרסם דברי שבח ותמיכה במעשי הזוועה, אף אם מדובר בפרסום בודד, בהנחה שהוא חמור ונוגע באופן ישיר לאירועי התקופה הנוכחית. הפרקליטות שבה ומדגישה כי תפעל בכל האמצעים נגד כל אדם אשר יביע דברי שבח, אהדה או עידוד למעשה טרור, או שיזדהה עם ארגון טרור.

◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון חדשות 08

דילוג לתוכן