מבזקים
נורה מטווח קצר ברהט: פוענח רצח הנער ענאן אבו עיד אחרי שנים של חוסר ודאות: רחובות מסדירה את הקרקעות לקבוצות הכדורגל הוותיקות אחרי שאיבד שלושה מבניו במלחמה: מגדל עוז חונך שכונה חדשה וצפוי להכפיל את עצמו להבים ובאר שבע במרכז: הטבות דיור לרופאים שיצטרפו לבית החולים החדש בנגב מנבחרת ישראל בכדוריד לצוות הרפואי של קבוצת הכדורסל: טלי בראל מצטרפת למכבי רמת גן דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26

המהפכה הטכנולוגית למרחבים מוגנים בישראל

GuardLock – המהפכה הטכנולוגית למרחבים מוגנים בישראל : המנעול המאפשר נעילה למרחב המוגן ללא אפשרות פריצה מבחוץ
בעקבות אירועי ה- 7 באוקטובר והמציאות הביטחונית המורכבת, מציגה חברת OUTLOCKS- חברה מובילה לפיתוח וייצור פתרונות נעילה חכמים את GuardLock – מערכת נעילה חכמה ומהפכנית שנותנת מענה מדויק לאתגרי הביטחון העדכניים.
אנו מבינים כי ביטחון נוסף לבית בימינו אינו מותרות, אלא הכרח קיומי. כאשר הביטחון הלאומי והאישי עומדים במבחן חסר תקדים, GuardLock מציע פתרון טכנולוגי מתקדם שנותן מענה לחששות ומעצים את תחושת הביטחון. המנעול מאפשר נעילה של הממ"ד ללא אפשרות פריצה של הדלת מבחוץ.
כיצד עובד המנעול החכם?
תהליך ההפעלה פשוט: בעת הצורך, כאשר יש צורך להגן על המרחב המוגן, יש להעביר את המפסק למצב נעילה. ניתן לבצע זאת כאשר הדלת סגורה והידית נעולה. מרגע הנעילה, לא ניתן לגשת למנעול מבחוץ או לפתוח את הדלת מהצד החיצוני ללא הרשאה דרך היישומון.
המערכת מגיעה עם יישומון ייעודי המותקן בכל טלפון מורשה. כשהיישומון פועל, המנעול מזוהה וניתן לשלוח אליו פקודות פתיחה או נעילה. בעל המנעול יכול להוסיף או לגרוע משתמשים בכל עת, מה שמאפשר גמישות וניהול מלא של ההרשאות. המערכת, מעניקה למשפחה הגנה מיטבית באמצעות טכנולוגיית נעילה חכמה.
מעבר להגנה על המרחב המוגן, GuardLock מציע פיתרון ייחודי נוסף – היכולת להשתמש בממ"ד ככספת פרטית. אנשים המעוניינים להגביר את האבטחה על חפציהם היקרים, יכולים לעשות זאת בעזרת המנעול בהתקנה פשוטה.
OUTLOCKS, חברה ישראלית הפועלת בשיתוף פעולה עם חברות מובילות מרחבי העולם מובילה פיתוח וייצור פתרונות נעילה חכמים עם מערכת בקרת גישה לאבטחה גבוהה לסביבה חיצונית ופנימית, ומציעה מגוון פתרונות נעילה ייחודיים. בין לקוחותיהם נמנים משרדי ממשלה, חברות ביטחוניות, חברות תקשורת ובנקים בארץ ובעולם.
הסכנה הקיומית של חדירת מחבלים לחלל המרחב המוגן אינה עוד תרחיש היפותטי, אלא מציאות מרה שחייבת מענה מיידי וטכנולוגי. GuardLock אינו רק מוצר – הוא מעין "ביטוח חיים" טכנולוגי עבור כל משפחה ישראלית.
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: GuardLock

דילוג לתוכן