מבזקים
שתי חגיגות, אפס שקלים: מה מחכה לילדי יבנה ביום הבחירות? פלאפל יורד מהשמיים, הילדים עולים על המתקנים: ארבעה בילויים בהרצליה ביום הבחירות מטפסים על מצדה בבוקר, חוזרים למופע אורות בלילה: יום בחירות לא שגרתי ליד ערד קרנבל ברזילאי בלב קריית עקרון: ההפתעה שמחכה למשפחות ביום הבחירות מה עושים עם הילדים ביום הבחירות? הבילויים למשפחות מקריית מלאכי ובאר טוביה יום הבחירות באור יהודה: טל מוסרי, בובספוג ושתי הופעות לילדים קופצים לקלפי ומשם לטרמפולינות: כך יבלו הילדים ביהוד ביום הבחירות בחירות מתחת למים וסיור צפרות בחינם: כך תבלו עם הילדים באילת ביום הבחירות הולכי קביים, בלונים ומתופפים ברזילאים: ההפתעות שמחכות למשפחות ברחובות ביום הבחירות יום הבחירות באשדוד: חגיגת סקווישים, מופעים ומתנות לילדים בחינם הילדים מצביעים במדבר: יום הבחירות הופך להרפתקה משפחתית ליד ירוחם מהקלפי לטרמפולינות: שלוש דרכים לבלות עם הילדים באשקלון ביום הבחירות בובספוג מגיע לרמלה, ומיקי מצטרפת לחגיגה: יום הבחירות של הילדים קרקס בחינם, תעלומה במצודה וקלפי במוזיאון: ירושלים מכינה לילדים יום בחירות אחר קרקס אפריקאי, דמויות צבעוניות והפתעות: באר יעקב חוגגת עם הילדים ביום הבחירות מי יעלה על המסך ומי ינצח בקלפי? יום הבחירות של ילדי רמת גן מחנה יהודה מגיע לכפר סבא: חגיגת אוכל, קרקס וקסמים בחינם ביום הבחירות סרט ב – 19 שקל, חצי מחיר בחי כיף: ההטבות שמחכות לתושבי ראשון לציון ביום הבחירות הילדים מצביעים ברגליים: אלה הבילויים שמחכים למשפחות בבאר שבע ביום הבחירות בת ים בוחרת פעמיים: ביום הבחירות תתקיים גם הצבעה על שם חדש לשכונת עמידר

המרדף הלילי באשדוד הסתיים בכתב אישום לאשקלוני: "נפל מהאופניים – והסמים נחשפו"

זה נראה כמו סצנה מסרט: צעיר מאשקלון רכב על אופניים חשמליים באישון לילה כשהוא אוחז בסכום כסף גדול. כשראה את הניידת, פתח בבריחה נועזת ברחובות אשדוד, שהסתיימה בנפילה ובמעצר. בתיקו נמצא סם מסוכן שלא לצריכה עצמית. כל הפרטים.

כתב אישום חמור הוגש לאחרונה לבית משפט השלום בקריית גת נגד נתנאל שלמה בוחניק, בן 25 מאשקלון, בעקבות אירוע חריג שהתרחש ברחובות אשדוד באוגוסט האחרון. בוחניק מואשם בשתי עבירות מרכזיות: החזקת סם מסוכן שלא לצריכה עצמית והפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

על פי עובדות כתב האישום, האירוע החל בשעה 04:04 לפנות בוקר, כאשר ניידת סיור משטרתית עברה ברחוב אבן גבירול באשדוד. השוטר שהיה בניידת הבחין בבוחניק כשהוא רכוב על אופניו החשמליים, אולם פרט אחד עורר את חשדו באופן מיידי: הצעיר אחז בידו בסכום כסף מזומן גדול באופן בולט.

ברגע שבוחניק הבחין בשוטרים, הוא לא המתין לשאלות. הוא החל להימלט במהירות לעבר רחוב יצחק שדה, כשהוא מתעלם מקריאותיהם החוזרות ונשנות של השוטרים לעצור בצד הדרך. המרדף הגיע לסיומו רק כאשר בוחניק איבד שליטה על אופניו, נפל על הקרקע ונעצר על ידי השוטרים שדלקו אחריו.

החשד של השוטרים התאמת בחיפוש מהיר שנערך במקום. בתוך תיק שהיה תלוי על כידון האופניים, נמצא סם מסוכן מסוג P-METHYLMETHCATHINONE (סם סינתטי המוכר כנגזרת של "חגיגת"). למרות שהכמות עמדה על פחות מגרם אחד (0.9469 גרם), במשטרה מדגישים כי אופי ההחזקה והנסיבות מצביעים על כך שהסם הוחזק שלא לצריכה עצמית.

בכתב האישום נכתב: "הנאשם פעל בכוונה להפריע לשוטרים כשהם ממלאים את תפקידם כחוק או להכשילם בכך".

התביעה המשטרתית רואה בחומרה את ניסיון הבריחה ואת החזקת הסמים בנסיבות אלו, ובוחניק יאלץ כעת לתת את הדין בבית המשפט בקריית גת.


◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן