מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

הנעליים שהולכות איתך לכל אתגר

סקצ'רס משיקה קולקציה חדשה של נעלי אאוטדור, שמשלבות איכות, נוחות ועמידות יוצאת דופן. המובילה העולמית בתחום ההנעלה והלייפסטייל, גאה להשיק את קולקציית אאוטדור החדשה, אשר עוצבה כדי לענות על הצרכים של מטיילים, חובבי טיולים ואוהבי טבע. בין אם מדובר בטיול בשבילי שטח, הליכה במסלולים סלעיים או פשוט טיול רגוע בטבע, נעלי האאוטדור של סקצ'רס מציעות את השילוב המושלם של ביצועים, נוחות וסטייל.

מותג הספורט והלייף סטייל SKECHERS משיק:  קולקציית OUTDOOR – נעלי שטח וטיולים לגברים ונשים טכנולוגיות מתקדמות, עמידות יוצאת דופן ונוחות בלתי מתפשרת מותג הספורט והלייף סטייל SKECHERS משיק את קולקציית נעלי OUTDOOR לגברים ונשים בשיתוף פעולה עם GOOD YEAR מותג המייצר חדשנות עמידות ומצוינות.

סקצ'רס משיקה קולקציה חדשה של נעלי אאוטדור, שמשלבות איכות, נוחות ועמידות יוצאת דופן. המובילה העולמית בתחום ההנעלה והלייפסטייל, גאה להשיק את קולקציית אאוטדור החדשה, אשר עוצבה כדי לענות על הצרכים של מטיילים, חובבי טיולים ואוהבי טבע. בין אם מדובר בטיול בשבילי שטח, הליכה במסלולים סלעיים או פשוט טיול רגוע בטבע, נעלי האאוטדור של סקצ'רס מציעות את השילוב המושלם של ביצועים, נוחות וסטייל.

הקולקציה מציעה מגוון נעלי טיולים ושטח ייחודיות עמידות בתנאי חוץ ושטח ומתאימות גם לאימונים, עם טכנולוגיות מתקדמות: עמידות למים ופגעי מזג אויר, סוליית ביצועים, בשיתוף פעולה עם חברת הצמיגים Goodyear®, העשויה מגומי עמיד ומעניקה אחיזה טובה בכל שטח, סוליה פנימית בטכנולוגיית MAX PROTECT תרכובת גומי חדשנית המעניקות גמישות יתרה ועמידות יוצאת דופן ורפידת ממורי פום ששומרת על אוורור ומעניקה נוחות בכל צעד. בנוסף, הנעליים קלות משקל באופן ייחודי כך שמספקות תמיכה לאורך כל היום מבלי להרגיש מסורבלות. צבעוניות הקולקציה: שחור, חום, כחול, אפור וזית.

בימים אלו נבחר יפתח רמון (70K), יוצא המרוץ למיליון ובנם של האסטרונאוט הראשון בישראל אילן רמון ופעילת הציבור, רונה רמון ז"ל, כשגריר המותג בישראל ויוביל קמפיין שבמרכזו השקת נעלי השטח לטיולים OUTDOOR של המותג.

Skechers, The Comfort Technology Company® מפתחת ומעצבת נעליים, ביגוד ואקססוריז עם מגוון טכנולוגיות המבטיחות נוחות אופטימלית עם דגש על איכות בלתי מתפשרת ובמחירים נגישים. למותג בישראל 25 סניפים, אתר אונליין skechers.co.il ומעל-400 נקודות מכירה סיטונאיות.

להשיג ברשת חנויות SKECHERS ובאתר www.skechers.co.il  ברשתות ובחנויות המובחרות

◼️ הצטרפו לחדשות צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחצ חול

דילוג לתוכן