תיאטרון אורידו הרחובותי זוכה להצלחה גדולה עם ההצגה "חטופים" העוסקת בחטיפת ילדי תימן, מזרח ובלקן, בכיכובם של תושבי העיר יואב לוי, שלמה טולדו, דינה חרדון, עדי היבה (טמסוט) וכוכי שוספי ישעיהו
הקאסט מדבר על ימי שנות החמישים עם עליית יהודי תימן, המזרח והבלקן לישראל, אז נפוצו שמועות על היעלמותם של ילדים מתוך המעברות, בתי חולים, ומוסדות רווחה. להורים נאמר כי הילדים נפטרו. לימים קיבלה פרשייה עלומה זו את השם "פרשת ילדי תימן החטופים". עדויות, סיפורים, תמונות, וכתבות תחקיר ופועלם של הרב עוזי משולם, עמותת עמר"ם ואחרים, הובילו לעליית הנושא על סדר היום. ועדות חקירה רבות דנו בפרשה, אולם המסמכים נאסרו לפרסום עד שנת 2066 (רק בעוד 50 שנה!) ועדיין רב הגלוי על הנסתר, ורבים שותקים בנושא.

המחזה "חטופים" הוא הראשון המביא לבימת התיאטרון את הסיפור המשפחתי האנושי והעצוב של משפחה אחת מבין אלפי משפחות שילדיהן נחטפו, ושחיפושיהם אחר שני בניהם התאומים נמשכים עד היום. השחקן והבמאי יואב לוי, (תמונות יפואיות, רמזור, שיר השירים ושעשועים, הופה היי) אשר רכש לו קהל רב ואוהדים בתחום הסטנד אפ והקומדיה, מעלה לראשונה דרמה חברתית-פוליטית נוקבת המתבססת על סיפורי העלמות של ילדים ממשפחתו ומשפחת אשתו.
גולשים יקרים, לקבלת החדשות בזמן אמת, הנכם מוזמנים להוריד בחינם את האפליקציה של "רחובות היום" מחנות ההורדות שבסמארטפון שלכם.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








