מבזקים
גל החום מתחזק: עד 42 מעלות באזור ים המלח ו – 41 באילת – חברת החשמל מתגברת צוותים מחר בדימונה: יסמין מועלם תופיע בפסטיבל מדבר דימונה 2026 תושב אילת נאשם שגנב משאית ונהג בה בכביש 90 ללא רישיון מתאים וללא ביטוח אלפי מבקרים הגיעו לפסטיבל היין של חולון: ברי סחרוף, טיפקס, שלומי שבת ופבלו רוזנברג על הבמה רחובות: רחוב ברנר ייסגר ביום ראשון למשך שעות בשל פירוק עגורן קטין מאשדוד נעצר בחשד ששדד קורקינט חשמלי מקטין אחר תושב אשדוד הסתובב עירום בלשכת ראש העיר – ושבוע לאחר מכן סמוך לבית החולים תושב אשקלון נאשם שביצע מעשה מגונה מול ילדים בבריכה העירונית כתב אישום: עובד לשעבר מאשדוד בתוכנית "קדמה" הטריד מינית עמיתה – ונישק אותה בכוח בביתה אושרה הכפלת כביש 60 בין המשטרה הבריטית לצומת תפוח מבצע "ט"ו ב־האב" באשדוד חיבר בין תושבים לכלבים שמחפשים בית הסופר היבנאי בני חממי השיק את ספרו החדש "ימי עדן" לילה קשה לרוכבי האופנוע: שלושה נפצעו קשה בבת ים, נתניה וסמוך לירושלים ירי לעבר אולם אירועים באשדוד: המשטרה פתחה בחקירה, הרקע פלילי קטל בכביש 4: נהג משאית נהרג בהתנגשות עם רכב פרטי סמוך לגן שורק שלושה קטינים נעצרו בחשד לשוד אלים בבית עסק בחולון; המשטרה מייחסת אותם לכנופיית SSQ אחרי 25 שנה: אברהם פריד חזר להופיע בקריית מלאכי מול יותר מ – 3,000 צופים התהפכות ג'יפ באזור ים המלח: כ-10 נפגעים בתאונת שטח סמוך למצפה יריחו בן 54 נפצע קשה לאחר שרכבו התנגש במעקה בטיחות בכביש 4 לילה באוהלים בלב יבנה: הקמפינג העירוני חוזר לפארק הסנהדרין

ווטר פרונט – מערכות מים תת כיורית ומערכת טיהור מים

אומנם משרד הבריאות קבע שניתן לשתות מים מהברז, אך למרות זאת, מי הברזים המגיעים אלינו אינם מים איכותיים הן מבחינת הטעם והן מבחינת המרכיבים. הסיבה לכך היא השפכים שמגיעים ממפעלים למקורות המים ומכיוון שהכינרת היא גם אגם בו שטים ומתרחצים. על מנת לשתות מים ללא טפילים, נגיפים ומתכות ווטר פרונט משווקים פתרונות של מערכות טיהור וסינון מים ביתיות עליהם יפרט המאמר.

המערכת התת כיורית

מערכת מים תת כיורית היא למעשה מערכת טיהור מים שמנקה ומסננת את המים העוברים בצנרת. מדובר על מתקן מים תת כיורי שמסנן את הכלור, המלחים, המתכות והמזהמים שהסתננו לצנרת הביתית. מבחינה אסתטית ופונקציונלית היתרון של מסנן מים מתחת לכיור הוא שאינו תופס מקום על משטח השיש. בנוסף, מסנן מים דירתי אינו משפיע על הטמפרטורה של המים או על עיצוב המטבח. מתקינים ברז מים חמים קרים חיצוני וגלוי לעין שעשוי מנירוסטה בצבע טבעי, שחור או זהוב מוברש לבחירה וכל המרכיבים האחרים של מערכת סינון מים זו מוסתרים מתחת לכיור.

כיצד מורכבת מערכת לסינון מים מתחת לכיור?

חוץ מברז חיצוני מסתתרים מתחת לכיור מסנני מים שלא רק מפרידים את הפסולת שעוברת במי השתייה, אלא גם משפרים את טעמם ואת ריחם ומצמצמים את כמות העופרת. יחד עם זאת יש להקפיד ולהחליף פעם בשנה את המסנן. בנוסף, מותקן מקרר מים מתחת לכיור שאין צורך להחליף או לתחזק, הדואג לקרר את המים המטוהרים.

מסנן אבנית

מסנני אבנית לא רק משפרים את הטעם והריח של מי השתייה, אלא גם מטהרים אותם מכלור ואבנית. את האבנית פוגשים בכל בית ובכל מכשיר בין אם זוהי מכונת הכביסה ובין אם זהו הקומקום החשמלי והברזים באמבטיה ובמטבח. האבנית המצטברת עלולה לגרום לנזק בריאותי ולכן חייבים לנקות אותה. כדי להתמודד עם צמצום כמות האבנית משתמשים בשיטות שונות. שיטה אחת היא שימוש במערכת IPS המפרידה את החומרים במים שמייצרים את האבנית ומסננת את המים מבלי לגרוע במינרלים להם אנו זקוקים. שיטה אחרת היא שימוש במסנן פחם. סיבי הפחם הצפופים סופחים את הנגיפים מהמים וכך המים נותרים טהורים. עוד שיטה היא האוסמוזה ההפוכה. כלומר, סינון חיצוני המופעל בלחץ המאפשר מעבר מים נקיים לאחר סינון הפסולת.

איזה סנן מים מומלץ לבית?

מבין השיטות השונות והמגוונות חשוב לבחור במערכת פילטר מים לבית המתאימה לצרכים שלכם. כלומר, יש להגדיר את כמות הצריכה של המים לנפשות הגרים בבית ולבדוק האם הצנרת מתאימה לשיטת סינון מסוימת יותר משיטה אחרת בהתאם למאפיינים שלה. מומלץ לקבל ייעוץ והכוונה מווטר פרונט כדי לבחור את שיטת טיהור המים הטובה ביותר עבורכם בין אם מדובר על מערכת תת כיורית ובין אם על שיטה אחרת.

בקרו באתר: ווטר פרונט מערכות מים, סנני מים ופתרונות מי שתיה

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן