מבזקים
6 צוותי כיבוי נאבקים בשריפה באזור התעשייה הצפוני באשדוד קטין נעצר בחשד שדקר נער בן 15 בקריית גת אשקלון: ילד בן 8 נפצע בינוני לאחר שנפל מגובה בגינה ציבורית פרשייה חמורה בדרום: בני זוג מקריית גת נעצרו בחשד להחזקת אדם בתנאי עבדות גאווה מקומית: רון נכט קטף את המקום הראשון באליפות הרצליה הפתוחה בבדמינטון דיווח ראשוני: גופה במצב ריקבון אותרה בדירה באשקלון אילת מחזקת את שיתוף הפעולה: משטרה ועמותת “ידידים” מתאחדים למען הציבור בן 25 נלכד תחת חול באתר עבודה בגן יבנה – מצבו קשה גבעתיים: "שבוע הקהילה" יעמוד בסימן יצירה, מפגשים ו"גרפיטי של שלום" בינלאומי מסעדה במרכז תל אביב נסגרה ל-30 יום – שני שוהים בלתי חוקיים נתפסו במקום יהודה ושומרון: נהגים נתפסו במהירויות של עד 190 קמ״ש, רכבים הושבתו ורישיונות נשללו הסיפור המרגש של גילה זרביב מירושלים שמצילה חיים בלידות חירום ירושלים: פעוט בן שנתיים ניצל מניתוח חירום לאחר שאגוז בשוקולד נתקע בוושט רמלה חוגגת 78 למדינה: פארק עופר יהפוך לבמת ענק של עצמאות ירושלים: המנקה חשודה בשיתוף פעולה עם פורץ – התפתחות דרמטית בפרשת ההתפרצות שסוכלה פשיטת ענק על סחר בסמים בפתח תקווה – כ-55 ק"ג קנאביס ואלפי שקלים נתפסו בדירה בעיר אשדוד זורעת עתיד: יריד החקר בחווה החקלאית הפך את האדמה למעבדה של חדשנות מדעית בהשקעה של מיליון שקל: רשת GoMobile משיקה סניף חדש בפתח תקווה קריית גת מדמיינת עתיד: מעבדת הדמיון החדשנית שנפתחה בבית הספר "רשב"י" גני תקווה: סדנאות אילוף כלבים למשפחות מילואימניקים והורים יחידניים יוצאות לדרך

חברי מועצת יבנה משמשים דוגמא ונרתמים לסייע לקהילה בתחומים מגוונים

ראש העיר, רועי גבאי: "בתקופות מאתגרות אלה, הערבות ההדדית, האחריות והשיתוף בין כלל הגורמים בעיר, נבחרי ציבור, עובדים ומתנדבים הם אלו שמבטיחים מענה שלם, חם ואנושי לכל תושב. אני מברך על הרוח הזו ומחזק את ידי העושים במלאכה".

במהלך התקופה האחרונה, בלטה מעורבותם של חברי מועצה בעיר, אשר לקחו על עצמם תפקידים מרכזיים בתכלול פעולות שונות לטובת תושבי העיר, בתיאום עם מכלולי החירום העירוניים. מדובר ברוח של התנדבות, אכפתיות ומחויבות, המשתקפת במגוון תחומים, החל מביטחון, נוער, קהילה, התנדבות ועוד.

פועל לריכוז העבודה מול ועדים בקהילה, כולל הקמת קבוצות ווטסאפ לתקשורת שוטפת, מעקב אחר נושאים קהילתיים והנגשת ערוצי קשר יעילים עם כלל הגורמים בשטח.

חברת המועצה, ענבל בועז מתמקדת בתחום הנוער וההתנדבות, מחזקת את הקשר עם תנועות הנוער, מקדמת יוזמות קהילתיות ומשלבת מתנדבים צעירים במשימות לפי הצורך. לדבריה, "הנוער הוא חלק בלתי נפרד מהעשייה והוא גם הכוח שמוביל אותה קדימה".

חבר המועצה, בנימין אשר מקדם את הקשר בין הקהילה לבין גורמי הביטחון בעיר, כגון משמר העיר, פלוגת פיקוד העורף ואחרים, תוך שיתוף פעולה עם יחידות הפועלות בשטח והבנת הצרכים המקומיים, ופועל למסייע מול בתי הכנסת ועמידה בהנחיות ההתגוננות.

חבר המועצה, יהודה דנינו אחראי על קידום פעילויות הפגה עם התאמה ייחודית לציבור הדתי והתורני, מתוך הבנה לרגישות התרבותית.

חברי מועצה אלה מצטרפים למעורבותו המתמשכת של סגן ראש העיר, פאלי כהן, אשר פועל מאז פרוץ המלחמה בקשר שוטף עם ארגוני סיוע, גבאי בתי הכנסת והמועצה הדתית, במטרה לחבר בין צרכי הציבור הדתי לבין המשימות העירוניות והלאומיות.

מ"מ וסגן ראש העיר, חיים מסינג הנמצא בימים אלה מעבר לים עד לחידוש הטיסות לישראל מצוי בקשר הדוק עם ראש העיר בכל הקשור לנהלי החירום ותפקוד מכלולי העירייה.

גם שאר חברי המועצה מתעדכנים בנעשה בעיר ולקחו חלק בישיבת עדכון שיזם ראש העיר בה נסקרו פעולות העירייה והמוכנות בכלל מכלולי החירום בתקופת המלחמה.

ראש העיר, רועי גבאי: "בתקופות מאתגרות אלה, הערבות ההדדית, האחריות והשיתוף בין כלל הגורמים בעיר, נבחרי ציבור, עובדים ומתנדבים הם אלו שמבטיחים מענה שלם, חם ואנושי לכל תושב. אני מברך על הרוח הזו ומחזק את ידי העושים במלאכה".

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: פרטי

דילוג לתוכן