מבזקים
תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026

חילופי מפקדים בנפת אילת של פיקוד העורף – אל״ם (במיל׳) שמוליק יחזקאל מפנה את מקומו לסא"ל (במיל') אסף עזריאל

״במהלך משברים לאומיים, מהתמודדות עם נגיף הקורונה ועד למלחמת "חרבות ברזל", היית עמוד תווך של יציבות וביטחון, פעלת במקצועיות, וענווה, באחריות ובשיתוף פעולה הדוק עם העיר אילת. בזכות הנהגתך, התחזקו המוכנות, תחושת החוסן והקשר בין צה"ל לקהילה. תודה על עשייתך ועל דרך מעוררת הערכה״. 

לאחר 6 שנים בהן ליווה את העיר בשגרה ובחירום, כמפקד נפת אדום של פיקוד העורף, מסיים אל״ם (במיל׳) שמוליק יחזקאל את תפקידו. 

ראש העירייה – אלי לנקרי הודה לו בשם העיר אילת על 6 שנים בהן ליווה את העיר לאורך תקופת הקורונה, במהלך מלחמת ״חרבות ברזל״ ובימים אלה במלחמה מול איראן. את שמוליק יחליף סא"ל (במיל') אסף עזריאל.

 לצד הברכות העניק לו ראש העירייה מגן הערכה בהוקרה על עשייה מסורה ומשמעותית כמפקד נפת אדום, בו נכתב:

״במהלך משברים לאומיים, מהתמודדות עם נגיף הקורונה ועד למלחמת "חרבות ברזל", היית עמוד תווך של יציבות וביטחון, פעלת במקצועיות, וענווה, באחריות ובשיתוף פעולה הדוק עם העיר אילת. בזכות הנהגתך, התחזקו המוכנות, תחושת החוסן והקשר בין צה"ל לקהילה. תודה על עשייתך ועל דרך מעוררת הערכה״. 

שמוליק שגויס למילואים כמפקד הנפה לפני 6 שנים לאחר תפקיד בכיר במשרד הביטחון, ליווה את העיר יחד עם סגני מפקדי הנפה, תושבי העיר אילת – סא״ל מוטי חרמוני וסא״ל יואב שביט וקצין הקישור בין הנפה לעירייה סא״ל גדי ביטון, במהלכן בנו יחד עם הרשות מערך היערכות לחירום כולל תרגילים שוטפים לאורך השנים וניהול העורף בחירום כחלק מהמאמץ העירוני והלאומי לבניית חוסן באוכלוסייה.

שמוליק הודה לראש העירייה, להנהלת העיר, לכל כוחות הביטחון, החירום וההצלה עמם עבד בשנים הללו ושיבח את שיתוף הפעולה המיוחד באילת שקיים בין כל הכוחות בחירום ובשגרה.

◼️ הצטרפו לחדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אילת

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן