מבזקים
בר במושב בבית עזרא: עגלת הקפה של משפחת גרשון ייפתח גם בחול המועד סוכות לפני זמן קצר: שני פצועים בתאונה סמוך לצומת בני דרום אירוע הדקירה בנס ציונה – העירייה: לא מדובר באירוע על רקע לאומני 35 איש טופלו ביום הכיפורים ברחובות בת ים: בן 9 נכווה מתה רותח; הובהל במצב בינוני לבית החולים לוד: בן 5 נפצע בינוני בהתנגשות אופניים רמת השרון: במהלך יום הכיפורים אותרו שני שוהים בלתי חוקיים, שלושה ילדים שאבדו להוריהם הוחזרו בשלום שתי מדליות זהב לישראל בפזארו – בין אלופות העולם גם שלישיית הבנות מבגין חולון: מישל אובולנצב, צוף עשור ושחר ורדי אליפות העולם לנוער באקרובטיקה: נציגי בגין חולון קטפו מדליות כסף וארד חיפושים נרחבים אחר נעדר מרמת גן בבית חנן: בן 14 נפצע ברכיבה על קורקינט; במועצה האזורית גזר: בן 16 נפצע באירוע אלימות נס ציונה: בן 15 נפצע באירוע אלימות – הובהל לקפלן ברחובות חולון: בן 6 נפגע מאופניים חשמליים רמלה: בן 7 נפצע בתאונת אופניים באר טוביה: בן 31 נדקר ופונה במצב בינוני לאסותא באשדוד באר יעקב: פעוטה ננשכה מכלב במהלך תפילת כל נדרי תל אביב: שני חשודים נעצרו בתוך עסק בליל יום כיפור ללא אירועים חריגים: יום כיפור שקט ברמלה חג בטוח בסוכה: כך תמנעו סכנות חשמל – מדריך מכון התקנים לסוכות בעקבות הפיגוע בערב כיפור: צה״ל פעל בבנימין – נתנאל שקרון ז״ל יובא הלילה למנוחות

טראמפ מאשר רשמית: "חמינאי מת. המדינה שלו הושמדה ביום אחד"

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן ◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ התייחס לציוץ שיצא מהטוויטר של חמינאי ]אשר מפעילו ניסה לצייר כאילו הוא חי] והגיב מיידית:

טראמפ: חמינאי, אחד האנשים הרשעים ביותר בהיסטוריה, מת. זה לא רק צדק לעם האיראני, אלא לכל האמריקאים הגדולים, ולאותם אנשים ממדינות רבות ברחבי העולם, שנהרגו או הושחתו על ידי חמינאי וכנופיית הבריונים צמאי הדם שלו. הוא לא הצליח להימנע מהמודיעין שלנו וממערכות המעקב המתוחכמות ביותר, ובעבודה צמודה עם ישראל, לא היה דבר שהוא, או המנהיגים האחרים שנהרגו יחד איתו, יכלו לעשות.

זוהי ההזדמנות הגדולה ביותר עבור העם האיראני להחזיר את ארצו. אנו שומעים שרבים ממשמרות המהפכה, הצבא וכוחות הביטחון והמשטרה שלהם כבר לא רוצים להילחם, ומחפשים חסינות מאיתנו. כפי שאמרתי אמש, "עכשיו הם יכולים לקבל חסינות, אחר כך הם מקבלים רק מוות!" אני מקווה שמשמרות המהפכה והמשטרה יתמזגו בשלווה עם הפטריוטים האיראנים, ויעבדו יחד כיחידה כדי להחזיר את המדינה לגדולתה הראויה לה.

תהליך זה אמור להתחיל בקרוב, שכן לא רק מותו של חמינאי, אלא שהמדינה נהרסה קשות ואף הושמדה ביום אחד בלבד. ההפצצות הכבדות והמדויקות, לעומת זאת, יימשכו ללא הפרעה לאורך כל השבוע, או כל עוד יידרש כדי להשיג את מטרתנו לשלום ברחבי המזרח התיכון, ולמעשה, בכל העולם!

תודה על תשומת הלב לעניין זה. הנשיא דונלד ג'יי טראמפ


דבריו של טראמפ הם החותמת הסופית למה שנראה כשינוי הדרמטי ביותר במזרח התיכון מאז הקמת המדינה. בעוד שנתניהו רמז על כך אמש, טראמפ אומר זאת בקולו: איראן הושמדה צבאית בתוך יום אחד בלבד. המשמעות היא שהמטחים שחווים כעת הם "מכת הזנב" של משטר גוסס, אך כפי שהזהיר הנשיא – המערכה האווירית רחוקה מלהסתיים.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אבי אוחיון, לע"מ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן