מבזקים
זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח" תאונה קשה ברהט: הולך רגל כבן 60 נפצע קשה לאחר שנפגע מרכב

ירושלים 2030: כנס ענק צפוי להביא 3,000 מנהיגים נוצרים לבנייני האומה

משלחת בכירה של Global Church Network ביקרה במרכז הקונגרסים לקראת אירוע עולמי לציון 2,000 שנה להיווסדות הכנסייה

הנהלת מרכז הקונגרסים הבינלאומי בנייני האומה אירחה השבוע משלחת בכירה של מנהיגים נוצרים מרשת Global Church Network, בראשות מייסד הרשת ד"ר ג'יימס או דייוויס, להיערכות לקראת כנס בינלאומי ענק שיתקיים בירושלים בשנת 2030.

הכנס, שצפוי להתקיים ביוני 2030, עתיד להביא לירושלים כ3000 מנהיגים ואנשי דת נוצרים בכירים מרחבי העולם, כחלק מאירוע עולמי לציון 2000 שנה להיווסדות הכנסייה.

מדובר באחד מאירועי התיירות והכנסים הבינלאומיים הגדולים ביותר שתוכננו בישראל בעשור הקרוב.

במהלך הביקור הוצגו בפני חברי המשלחת היכולות, התשתיות והניסיון הרב של בנייני האומה באירוח כנסים בינלאומיים רבי משתתפים, לצד מיקומה הייחודי של ירושלים כעיר מרכזית למפגש בין עמים, דתות ותרבויות.

המפגש חיזק את מעמדה של ירושלים כיעד מוביל לאירועים בינלאומיים ואת בנייני האומה כבית המרכזי לכנסים עולמיים בישראל.

רקפת אילוז, סמנכ"לית השיווק של מרכז הקונגרסים הבינלאומי בנייני האומה, בירכה את חברי המשלחת וציינה כי" "כנס בסדר גודל כזה הוא מנוע משמעותי לחיזוק מעמדה הבינלאומי של ירושלים ולפיתוח התיירות והכלכלה המקומית. בנייני האומה מביאים לשולחן ניסיון, תשתיות ויכולת מוכחת לאירוח אירועים עולמיים, ואנו שמחים ללוות את Global Church Network בדרך לירושלים 2030."

רשת Global Church Network, הפועלת מאז 2001, מאגדת כיום למעלה מ-700 אלף כנסיות וכ-2,700 זרמים נוצריים ברחבי העולם, ומהווה את קהילת הפסטורים הגדולה בעולם. פעילות הקהילה כוללת הכשרה, חיבורים בינלאומיים וקידום יוזמות חינוכיות ורוחניות בקנה מידה עולמי.

הכנס המתוכנן בירושלים צפוי לכלול נאומים של מנהיגים בינלאומיים, מופעי תרבות ומוזיקה, וכן מפגשי עומק מקצועיים, והוא צפוי להוות מנוע משמעותי לתיירות, לכלכלה ולחיזוק מעמדה הבינלאומי של ירושלים בשנים הקרובות.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: באדיבות בנייני האומה

דילוג לתוכן