מבזקים
בשורה לקריית גת: תקציב נוסף של 15 מיליון ש"ח לפיתוח העיר חיים ביבס במלחמה באלימות בני הנוער: "ננהג באפס סובלנות כלפי ונדליזם והפרות סדר" תאונה באשדוד: שני פצועים קל ברחוב דוד המלך פיצוץ אופנוע בראשון לציון: ארבעה פצועים באירוע על רקע פלילי רחובות נערכת לל״ג בעומר: מדורות רק במוקדים מוסדרים ובפיקוח קריית מלאכי בדרך למהפכה: יצא לדרך פרויקט הוותמ״ל שצפוי לשנות את פני העיר קריית החינוך גינסבורג ביבנה שוב על המפה: הישגים מרשימים לנבחרת האתלטיקה פרשת מעשים מגונים בביתר עילית: מחנך נעצר – בית המשפט התיר לפרסם את שמו שלושה חשודים נעצרו באירוע ירי באשקלון זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים ישראל מחזקת את מערך החימוש: שתי אוניות ומטוסי מטען נחתו עם אלפי טונות ציוד צבאי עבודות הקו הכחול של המטרונית יוצאות לדרך ברחוב הרצל ברחובות אשקלון: עצים ניטעו בגני הילדים לזכר הנופלים תל אביב-יפו נגד המדורות: רק מוקדים מצומצמים יאושרו אשקלון: "שביל המעשים הטובים" נחנך באקו-פארק קריית גת: אות ראש העיר הוענק לתלמידים הבולטים בעיר באר שבע לפני ל״ג בעומר: קריאה לצמצם מדורות אשקלון מחבקת: יוזמה עירונית חדשה מעניקה מרחב של תמיכה ופנאי למשפחות השכולות רופא מסורוקה הורשע בחברות בדאע״ש באר שבע אומרת די לאלימות: בני הנוער התכנסו לעצרת מרגשת לזכר הנרצחים

כבוד: נשיא המדינה ורעייתו ביקרו ברמלה

נשיא מדינת ישראל יצחק הרצוג בליווי רעייתו ביקרו בעיר רמלה. במהלך הביקור נפגש הנשיא עם תלמידים יהודים וערבים, עמם ניהל הנשיא שיח על החיים המשותפים בעיר. לאחר מכן, הנשיא השתתף עם ראש העיר מיכאל וידל במפגש בהשתתפות חברי המועצה וההנהגה הדתית של העיר ולבסוף ביקר במנזר ניקודמוס הקדוש שבעיר. "ידידי היקר, כבוד הנשיא הרצוג, שמחתי מאוד לארח אותך ואת רעייתך! אני בטוח שהצלחת לראות עד כמה רמלה עיר עולם היא עיר מיוחדת במינה, עם קסם ייחודי. תודה רבה לך על הביקור, המילים החמות, והתמיכה!", כתב וידל ברשומה שפרסם.

במסגרת הביקור נפגש הנשיא גם עם תלמידי הישיבה התיכונית "תפארת שלמה". בישיבה שהוקמה לפני כארבע שנים על ידי הגרעין התורני ברמלה בהובלת הרב יאיר גואלמן לומדים כתשעים תלמידים מהעיר ומהאזור כולו. במפגש המרגש הציגו התלמידים לנשיא את מגמות הלימוד השונות בישיבה לצד פעיליות החסד וההתנדבות הרבה הכוללת מספר פרויקטים שהישיבה התיכונית מקדמת בעיר. הנשיא הביע את התפעלותו מבני הנוער הפועלים לטובת הכלל והתעניין בהתפתחות הישיבה.

ראש העיר מיכאל וידל אשר ליווה את הביקור סיפר לנשיא את סיפור הקמת הישיבה, את חשיבות הישיבה לעיר, ועל הצורך במציאת מבנה מתאים לישיבה. "העירייה תומכת בישיבה ובחיזוק התורה המיוחדת הזו בעיר", אמר וידל במעמד הנשיא וסיפר כי בשנת הלימודים הבאה צפוי גידול מרשים של 20% במספר התלמידים. "עלינו לתת מענה לכיתות ולחדרי הפנימייה באופן מיידי, הדבר הזה נמצא בטיפול ממשי של העיריה כדי להיות מוכנים לשנה הלימודים הקרבה", הוסיף.

דילוג לתוכן