מבזקים
הרוג ושלושה פצועים בתאונה קשה בכביש 316 סמוך למיתר: שני כלי רכב התהפכו תאונה קשה בחוף הצפוני באשדוד: שני ילדים בני 4 ו – 6 נפצעו קשה בהתהפכות טרקטורון באגי זמני כניסת שבת והדלקת הנרות ויציאת השבת | 7-8 באוגוסט 2026 "ילד טוב ירושלים": גיא בטיט הוא ההרוג בתאונת האופנוע הקטלנית באילת אלימות בקו 881: נהג האוטובוס ניפץ את השמשה לעיני הנוסעים – ילדים צרחו; הנהג הושעה שבוע מטורף באשדוד: נועה קירל, עדן בן זקן, איתי לוי, רינת בר, מרגול ואגם בוחבוט – והכניסה חופשית מהסקסופון בכיתה ג' לרצועה בינלאומית: DJ Mamee2u מסתער על יוטיוב עם שיר חדש גופתו של יעקב ישראל ידיד תושב ירושלים שטבע למוות בקפריסין עושה את דרכה לישראל רכב התנגש במעקה בטיחות בכביש 90 בסמוך לעין חצבה הילדים הולכים לעוף על זה: כוכב הילדים רועיקי מצחיקי מגיע לרמלה – והכניסה חופשית נהגים באילת שימו לב: שינויים בהסדרי התנועה סמוך לבית החולים יוספטל עד סוף אוגוסט 21 מיליון שקל על "מכשול התנינים": ראש מועצת רמת הנגב תוקף – "הנגב לא צריך עוד הצגת יח"צ" בעקבות מקרי הכלבת בישראל: אשקלון מרחיבה את פעילות המניעה ומפזרת חיסונים בשטחים הפתוחים המטרו בחולון כבר משנה את השטח: המבנה שנבנה מתחת לצומת ברקת – גולדה מאיר אייפד ומדי צה"ל נגנבו מרכב באשקלון: למחרת הם אותרו בשני מקומות שונים כתב אישום באילת: אגרוף, בעיטה וניסיון להימלט מהשוטרים במועדון "הסלינה" שלוש מכירות בערב אחד: כתב אישום באילת בגין מכירת וודקה ובירה לקטינים "תביא לי סיגריה": כתב אישום נגד תושב אילת שלפי הנטען שלף סכין ואיים לדקור עובר אורח "אם היה לי אקדח הייתי יורה בו": ויכוח ליד מכונת מחזור באשדוד הסתיים בכתב אישום קבוצת גורדון תיירות משיקה שייט חגיגי לאירופה עם חני נחמיאס ויהודה אליאס

כך בבית הספר אלמוג באילת מובילים חדשנות חינוכית

מרכז החדשנות OPEN שמפעיל האגף לפיתוח כלכלי וחדשנות בעירייה אירח בשבוע שעבר, תלמידים מכיתות ה'-ו' בבית ספר "אלמוג", שלומדים מדיה ותקשורת. התלמידים הנרגשים זכו לחוות מקרוב את מה שהם לומדים בכיתה והפעם מאולפן הפודקאסט. 

מרכז החדשנות OPEN שמפעיל האגף לפיתוח כלכלי וחדשנות בעירייה אירח בשבוע שעבר, תלמידים מכיתות ה'-ו' בבית ספר "אלמוג", שלומדים מדיה ותקשורת. התלמידים הנרגשים זכו לחוות מקרוב את מה שהם לומדים בכיתה והפעם מאולפן הפודקאסט. 

 

בית ספר "אלמוג" בניהולה של מולי ניר הוא אמנם בית ספר היסודי הראשון באילת אבל הוא מוביל כבר שנים עשייה חינוכית, חברתית וסביבתית חדישה ומתקדמת. לצד מרחבי למידה חדשניים ולמידה חוץ כיתתית, מוביל בית הספר גם תכניות חדשניות תוך עידוד למידה טכנולוגית על ידי יצירת תחומי עניין וסקרנות. 

במסגרת זו ביקרו כאמור תלמידי מדיה ותקשורת במרכז החדשנות OPEN ולמדו את נפלאות הפודקאסט מאחורי הקלעים. גל רבינו שדרן רדיו אילת ובעל ערוץ פודקאסט "בסלון של רבינו", שמגיע לבית ספר אלמוג אחת לשבוע ועובד עם תלמידי ההתמחות באולפן ההקלטות של בית הספר, הזמין אותם הפעם לאולפן ההקלטות במרכז OPEN, שם התנסו התלמידים כמו מקצוענים בתפעול האולפן, בהגשה של פודקאסט, בהקלטה ובשידור. את התלמידים ליוו מורות בית הספר, רעות מנחם – ראשת התמחות מדיה ותקשורת,  ויפעת בלוקה – רכזת כלל ההתמחויות בבי"ס אלמוג.

מדיה ותקשורת הוא אחד מחמישה מסלולי התמחות שמציע בית ספר "אלמוג" במטרה לפתח בקרב התלמידים יכולות של לומד עצמאי ומיומנויות שיכינו אותם לחיים ולהמשך הלימודים בחטיבת הביניים, ביניהם: מסלול ספורט ותנועה הכולל שיט בשיתוף בית הספר הימי ותכנית שער שוויון, מסלול טכנולוגי בדגש על פיתוח מיומנויות חקר, בזכות כך זכה בית הספר 5 פעמים בתחרות הרובוטיקה הארצית (FLL), מסלול מדעי הים בדגש על חקלאות ימית בשיתוף המכון הבינאוניברסיטאי למדעי הים, המכון לחקלאות ימית, מרכזת החדשנות סינוביישן והמצפה התת ימי, מסלול מדיה ותקשורת, במסגרתו לומדים על תקשורת מאחורי הקלעים וגם על הבמה בדגש על אומנות הנאום, הדיבייט והריאיון, ומסלול אומנויות במסגרתו מפתחים התלמידים את עולם היצירה והדמיון בציור, פיסול, מופעי במה ועוד. 

 

◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אילת

דילוג לתוכן