מבזקים
סמים בקופסאות קורנפלקס: תושב אפרת חשוד שהפיץ קנאביס לבני נוער שיירת חתונה השתוללה בלוד – החתן עוכב לחקירה טרגדיה בחוף הים בראשון לציון תאונת טרקטורון במושב ערוגות: שני פצועים, אחד מהם במצב בינוני לפני כניסת השבת: רוכב אופנוע נפצע קשה באשדוד באר שבע: ילד ונער שרכבו על אופניים נפצעו בינוני עד קשה בתאונת דרכים אזהרה לצרכנים: ריקול למאוורר עמוד של חברת "אי ג'י אינטרנשיונל" עקב סכנת התחשמלות ושריפה בגיל 82, אחרי 53 שנות התנדבות: גיורא זהבי מניר עוז הוא המתנדב המצטיין של מד"א חי ונושם שליחות: סגן ראש עיריית אופקים, יוסי אבוהרון, נבחר לעובד המצטיין של מד"א תאונת קורקינט בנתניה: נער כבן 14 נפצע באורח קל כבוד לקריית אונו: גלנה פרובר [67] ופנחס כחלון [70] נבחרו למצטייני מד"א אירוע אלימות בבת ים: גבר כבן 55 פונה לבית החולים וולפסון במצב בינוני מקום שני בארץ: גיא בן דוד מאור יהודה נבחר לעובד מצטיין ארצי של מד"א מלאך בלבן: גבריאל קטר, תושב נס ציונה מתחנת מד"א ברחובות הוא המתנדב המצטיין של מרחב איילון ממתנדבת שירות לאומי לעובדת מצטיינת: ההישג המרגש של יוליה חיימוב מחולון במד"א דרמה בחוף באשדוד סמוך לאופקים: צעיר מהיישוב דקל מואשם כי איים לדקור רופא במרפאת מכבי דרמה ברחוב נורדאו: תושב אשקלון גנב תיקים משתי עובדות בר באשדוד מובילות לשינוי: אמילי, עדן ויוליה, תושבות אשדוד, הגיעו לכנסת בעקבות מקרה אלימות קשה אילת קוטפת הוקרה ארצית על עשייה חברתית וחינוכית

כך הפכה בונת הציפורניים שגדלה בעקרון ומתגוררת במזכרת בתיה – לאושייה מובילה במדינה

איך הפכה הילדה מקרית עקרון נופר שמואלי לגורו של עולם הציפורנים בישראל ולאושית רשת בין המובילות בתחומה מעל 31,000 עוקבים?

נופר שמואלי (34), נשואה לעודד ואם ל-2 בנים מנהלת עם בעלה את אקדמית ״גוד לק״ בצומת בילו סנטר. האקדמיה משתרעת על שטח של 250 מטר הכולל כיתות לימוד, חנות אונליין עם מותג משלה, 7 עובדים ומאות תלמידות וקוסמטיקאיות מקצועיות שהוכשרו בטכניקות הייחודיות והמתקדמות ביותר.

שמואלי, המתגוררת כיום במזכרת בתיה, צברה ניסיון בן 15 שנה בתחום. בשנת 2010 הפכה למורה ומרצה בעלת תעודות הכשרה בינלאומיות. במקביל ייסדה ומנהלת את קבוצת "בניית ציפורניים וג'לים למקצועיות ותלמידות" בפייסבוק המונה מעל 8500 מקצועיות ותלמידות ואף מובילה ברשת החברתית והפכה לאושיית רשת ובולגרית עם תכנים ייחודים משלה בתחום הלייף סטייל עם מעל 31k עוקבים.

בזמן קצר הפכה נופר שמואלי לגורו של עולם הציפורנים בישראל והביאה את הטרדנים הכי חמים בארץ והפכה לאושייה רשת באינסטגרם.

כאמור היא גדלה בקרית עקרון וכבר בתור ילדה הבינה שמסגרת החינוך לא מתאימה עבורה, החליטה לפרוש מלימודי הנדסאית אדריכלות במכללה, כאשר בתוך תוכה ידעה שהיא לא כמו כולם – ומה שמצפים ממנה בחברה. על אף מאמצי הוריה והרצון לרצות אותם לאורך הילדות ידעה שלא תצליח לתת להם את מה שהם רוצים – הם הרימו ידיים רק לאחר מפגש אצל קוראת בקלפים שסיפרה להם שהילדה הזו תהיה משהו גדול… ושזה ענין של זמן כך שבמקום לבנות בתים – היא החליטה לבנות ציפורנים. ולהתעשר.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מור צידון

דילוג לתוכן