מבזקים
בית המשפט סירב להקל על אנס ורוצח סדרתי מירושלים: "עלול לנצל נסיעות באוטובוסים כדי לפגוע בנשים" אחרי נועה קירל: ערד נערכת לשבוע ההופעות הגדול של הקיץ קריית אונו משקיעה 5 מיליון שקל בפאדל: חמישה מגרשים יוקמו בתוך חצי שנה שי אלון לשר הביטחון: "חזור בך מההחלטה להחליף את אלוף פיקוד המרכז" 90 חיבורים תורניים ו – 15 זוכים: המיזם הייחודי של אור יהודה ממשיך לצמוח מתוק במיוחד: מיני סוויטבוקס של המיניונים הגיע לפלאנט ירושלים – והילדים כבר מתלהבים ממצפה רמון לפוליטיקה הארצית: מפלגה חדשה נרשמה – כתובתה הרשמית ביישוב מחופי הצפון ועד אשדוד: תרגיל ימי נרחב של חיל הים החל הבוקר כביש 60 סמוך לעופרה: רוכב אופנוע בן 25 נפצע קשה כביש 60: שני בני אדם נהרגו בתאונה בין שני כלי רכב סמוך לצומת רחלים "הרגשתי הורה גאה": רז קינסטליך ביקר במחנה הקיץ העירוני ופגש את בני הנוער של ראשון לציון הביטוח הלאומי מוכר נכס בלב אשקלון: המועד האחרון להגשת הצעות מתקרב כוכבי הרשת – משפחת ליופריו מקריית אונו כובשת את המדינה ותופיע באשקלון, יבנה, אשדוד, דרום השרון, ראשון לציון ורחובות מענק הלימודים בדרך: עד 1,204 שקלים לילד יופקדו לחשבונות הזכאים ב-11 באוגוסט רעידת אדמה הורגשה בישראל צריכים תרופה בשעות הערב? אלה בתי המרקחת התורנים בראשון לציון באוגוסט 2026 באר שבע כבר מתחממת: סקאזי יופיע בקו הסיום של מרוץ הלילה שצפוי למשוך אלפי רצים צה"ל: מטען חיזבאללה התפוצץ בדרום לבנון; חמישה חיילי צבא לבנון נפצעו מלך הסלים של אירופה מצטרף למכבי עירוני רמת גן אשדוד: חמישה נפגעים בשתי תאונות דרכים בעיר הלילה
כסף

כתב אישום חמור נגד יועץ המס הזה מלוד

רשות המסים, באמצעות היחידה המשפטית במחוז מרכז, הגישה כתב אישום יוצא דופן בחומרתו נגד איוב מחארב
כסף

רשות המסים, באמצעות היחידה המשפטית במחוז מרכז, הגישה כתב אישום יוצא דופן בחומרתו נגד איוב מחארב, יועץ מס מלוד. מחארב מואשם כי בהיותו מייצג של חברות ועסקים, הגיש 54 דוחות מס ערך מוסף תקופתיים כוזבים עבור 28 לקוחות שונים. הדוחות שימשו לקיזוז כוזב של תשומות מס ערך מוסף בסך של כ-68.8 מיליון ₪. 

בשל ההיקף החריג של עבירות המס, והעובדה שהן בוצעו לכאורה על ידי יועץ מס ביודעין, הוגש כתב האישום לבית המשפט המחוזי כלכלי בתל אביב, האמון על הטיפול בתיקי פשיעה כלכלית. מדובר בכתב אישום ראשון שרשות המסים מגישה ישירות לבית המשפט המחוזי כלכלי.

על פי כתב האישום, בשנים 2013 – 2018 פעל הנאשם על מנת לסייע ללקוחותיו להפחית את חבות המס שלהם למס ערך מוסף על ידי הגשת דוחות שהציגו תשומות/הוצאות שלא התקיימו ושעבורן לא הוצגו חשבוניות מס. כך, יכלו לקוחותיו לקזז מס תשומות כוזב ולהפחית את חבות המס ערך מוסף הכוללת שלהם.

על פי כתב האישום, מקופת המדינה נגרע סכום של כ-68.8 מיליון ₪ כתוצאה מפעולותיו של הנאשם. זהו הסכום שהיה משולם לקופת המדינה במס ערך מוסף, אילולא הופחתה חבות המס של לקוחות הנאשם, באמצעות קיזוז מס תשומות ללא חשבוניות.

כתב האישום הוגש על ידי מנהלת היחידה המשפטית מרכז, עורך דין עילית פאלוך ועורך דין גיא קנטרמן  והעבירות המפורטות בו נחקרו במסגרת צוות חקירה מיוחד שהובילה מחלקת חקירות מכס ומס ערך מוסף באר שבע.

◼️ לקבוצת החדשות בלוד לחצו כאן 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן