מבזקים
מגדלים של 50 קומות ואלפי דירות: כך תיראה ירושלים בשנים הקרובות אחרי 33 שנים בבית ספר אחד: סגנית המנהל מגבעת שמואל זכתה באות מצטיינת המחוז מההרס לתקומה: שברי הטילים ברחובות הפכו לפסל אריה בגובה 3.7 מטרים סכנת חיים בערד: גבר בן 44 נעקץ על ידי עקרב; מצבו קשה אופקים: שני פועלים נפצעו בינוני בתוך שעה בשני אתרי עבודה שונים בעיר היום: מזג אוויר נאה עם עלייה קלה בטמפרטורות; אזהרות רחצה ועומסי חום כבדים ברחבי הארץ הורי ירושלים נהנים ראשונים: תשלומי החינוך עוברים לארנק הדיגיטלי "MuniBox" "רמלה הופכת למרכז הלאומי החדש של ישראל": שר הביטחון ישראל כ"ץ בביקור עבודה אסטרטגי בעיר ירושלים: חובש איחוד הצלה הציל את חייה של בת 60 שפיתחה תגובה אלרגית חריפה תל אביב: אישה נפצעה באורח בינוני בכביש 2 (דרך חיל השריון) הלילה: אירוע אלימות התרחש במרכז ירושלים "תיקנו עוול של עשרות שנים": יום הזיכרון לחללי כבאות והצלה לישראל צוין ברחבי הארץ דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים

מבצע חיסוני שפעת: מאוחדת חיסנה את עובדי עיריית רחובות

קופת החולים מאוחדת קיימה את היום את חלקו הראשון של מבצע חיסוני השפעת המיוחד לעובדי עירית רחובות. מנהל מרחב חוף יהודה, אורי אטון: "מרפאות העיר גאות לעטוף את עובדי עירית רחובות המסורים". רמי מדהלה, יו"ר ועד העובדים: "מודה למאוחדת על ההיענות המהירה, הזמינות והליווי במבצע הזה".

קופת החולים מאוחדת קיימה היום (שלישי) את החלק הראשון במבצע חיסוני השפעת המיוחד בעיריית רחובות, עבור העובדים, מבוטחי הקופה. את המבצע יזמו סמנכ"לית משאבי אנוש גלית אנגל ויו"ר ועד העובדים רמי מדהלה, וביצעו בפועל מנהל מרחב יהודה חוף במאוחדת, אורי אטון ומנהל מרפאת בנימין 23, אודי חדאד. תוך ימים ספורים הצליחה מאוחדת להקים שתי עמדות חיסונים עם ארבע אחיות מצוות הסיעוד: דבורי טל יוסף, נעמה אוזנה, יעל בן דוד וליאור מידני ובכך הייתה לקופת החולים הראשונה המקיימת מבצע מיוחד ונרחב שכזה, עבור עובדי העיריה. חלקו השני של המבצע יתקיים ביום חמישי.

לדברי אורי אטון, מנהל מרחב יהודה חוף: "החיבור בין מאוחדת לרחובות הוא חיבור היסטורי של שנים רבות – ולמעשה רחובות היא העיר ממנה צמחה מאוחדת. מרפאות העיר גאות לעטוף את עובדי עירית רחובות המסורים ויזמה ביחד עם וועד העובדים בראשות רמי מדהלה והנהלת העיריה – ראש העיר רחמים מלול והמנכ"ל דורון מילברג, מבצע חיסונים ללמעלה מ-800 עובדי העירייה המבוטחים בקופת חולים מאוחדת".

רמי מדהלה, יו"ר ועד העובדים בעיריית רחובות: "מאוחדת עשו את כל מה שהם יכולים על מנת להגיע ולחסן את העובדים שלנו תוך ימים ספורים ואני רוצה להודות להם על השירות ועל ההיענות המהירה לבקשתנו לבצע את החיסונים באופן מיידי. אני רוצה להודות למנהל המרחב אורי אטון, ומנהל מרפאת מאוחדת בבנימין אודי חדאד, על הזמינות והליווי במבצע הזה. בנוסף, אני מבקש להודות לסמנכ"לית משאבי אנוש שלנו, גלית אנגל, שיזמה את המבצע החשוב לבריאותנו – וקורא לכל העובדים להגיע ולהתחסן ובכך להכין את עצמם לקראת החורף. אנחנו מכינים את העיר לקראת החורף בנושאים השונים – הגנים, הכבישים, הקולטנים – ואני מבקש שגם העובדים יבואו להתחסן ובכך ידאגו לעצמם".

גלית אנגל, סמנכ"לית משאבי אנוש בעיריית רחובות סיפרה: "פניתי עם היוזמה הזו אל רמי מדהלה יו"ר ועד העובדים שמיד הרים את הכפפה. שיתפנו את מנכ"ל העיריה דורון מילברג ומנהל מחלקת החירום בצלאל שרעבי בנושא והם הביעו את תמיכתם כמובן באישורו של ראש העיר רחמים מלול. פנינו אל כל קופות החולים בעיר ומאוחדת הייתה הראשונה שנענתה בחיוב. אנו מודים למאוחדת על ההיענות המהירה".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן