יניב מרקוביץ' בועט ושועט לעבר המטרה: ראשות העיר רחובות. נכון, הוא התחיל מאוחר, הרבה אחרי כולם – אך אין ספק – יניב מרקוביץ' הוא תפוח האדמה הכי לוהט כיום ברחובות.
הראייה הכי טובה היא הלו"ז הצפוף שלו בחודש הקרוב – מה שהפתיע אותנו וגרם לנו לא אחת להרים גבה. האם מרקוביץ' הוא האיש של הרחובותיים נכון לספטמבר 2023? מה זה אומר על המתמודדים האחרים מתן דיל וזהר בלום, שמבקשים לרשת את הנעליים המאוד גדולות של רחמים מלול, שועל פוליטי ותיק, מנוסה ובמאני טיים גם המצטיין בסופו של יום.
להערכת סביבתו של מרקוביץ' לא רק שהוא הכי לוהט כיום ברחוב, ושמו הולך לפניו, אלא גם מנבאים לו סיבוב שני – מול ה"אבא" הפוליטי – מלול.

"לכל אלה ששואלים אותי ״מה הסיכוי?", השיב מרקוביץ' ברשומה שפרסם, "זו תמונת הסיכויים שלי: לוח חוגי הבית שלי מלא ערב ערב ופגשתי כבר מאות תושבות ותושבים. לא סקרים מוטים, לא ספינים ולא פייק ניוז – ככה נראית עיר שרוצה להגיע לשיאים חדשים".
◼️ לקבוצת החדשות ברחובות לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











