מבזקים
מחלף יבנה: בן 40 נפצע בינוני בתאונה אזהרה חמורה למטיילים בצפון בן 7 נפצע מפגיעת רכב בירושלים חגיגת הקיץ הענקית בקניון עזריאלי רמלה: מופעים, פסטיבלים ויוזמות חברתיות לכל המשפחה! כוכב "האמריקאים" יקיר לוי נהרג במיאמי בגיל 45: נפל מהקומה ה־28 במלון ירושלים: בן 50 נפצע לאחר שקיר קרס באתר בנייה קנסות של 120 אלף שקל: אילת יוצאת למאבק נגד הווילות העסקיות קריית גת: חשודה נעצרה בחשד שפרצה לדירות בדיור מוגן וגנבה מקשישים צום תשעה באב: עיריית ירושלים לא תקבל קהל והעבודות בעיר יופסקו חשש לחייה של בת 15 מבאר שבע דייט תחת הכוכבים: אגם דימונה הופך לערב האהבה הגדול של ט"ו באב נתניה מחפשת את הסרטים שנשכחו בארונות: אולי דווקא אצלכם מסתתר פרק אבוד מההיסטוריה של העיר מבצע אכיפה במרכז: 37 אזרחים תאילנדים עוכבו בחשד להעסקה בניגוד לחוק תושב הנגב מואשם: הבריח עשרות כלי נשק ממצרים באמצעות רחפנים ומכר אותם בישראל נתניה נכנסת לשלב הבא: העבודות במקטע נוסף של הקו האדום יוצאות לדרך בעקבות בקשת בני הנוער: מסיבת הקיץ הגדולה עם אורות UV ומתחמי בילוי תגיע לרחובות בהשראת "המרוץ למיליון": אתגר הקיץ הגדול מגיע לאופקים עם פרסים כספיים החל מהפנינג לילדים ועד כדורגל מים: כך תיראה חגיגת הקיץ הגדולה באשקלון סדרת "שרים לך רחובות" חוזרת עם מופעי מחווה ליוסי בנאי, אהוד מנור ושלמה בר גבעת שמואל: שתי אליפויות בעונה אחת – וקבוצת הנוער של אליצור העפילה לליגה הלאומית

מזג אויר חורפי באילת, חופי הים נסגרו לרחצה

הנהגים מתבקשים לנסוע בזהירות וככל הניתן בדרכים חלופיות על מנת להימנע מנסיעה בתוך אזורים מוצפים וסחף העלול לגרום להחלקה.

על רקע הגשמים העזים ומשקעים בכמות חריגה, שירדו בשעות האחרונות באילת, פועלים משעות הבוקר צוותים של העירייה וקבלנים בשירותה, לשאוב מים ולפנות סחף מצדי הדרכים על מנת לאפשר צירים פתוחים.

בתיאום משרד הבריאות, נסגרו חופי הים המוכרזים לרחצה, מהסיבה שבגשם ראשון, נשטפים נקזי מי הגשמים לים וקיים חשש לזרימת נגר וניקוז מזוהם לים. על כן לא תתאפשר היום (שני) רחצה ברצועת החוף הצפונית. במהלך היום תבצע העירייה בדיקה לתקינות מי הים ולאחריה ייפתחו שוב החופים לרחצה. אנא הישמעו להוראות המצילים בחופים.

עוד על רקע מזג האוויר, נסגר במהלך הבוקר כביש הערבה לתנועה בצומת סמר ובהתאם להודעת המשטרה הוא נפתח שוב לתנועה (9:30).

כמידי חורף ובהתאם לתחזיות נערכת העירייה על כל צוותיה לתת מענים לאחר גשמים ופועלת בהתאם. נזכיר כי המבנה הטופוגרפי של אילת מביא לכך שכמות גדולה של גשמים יורדת לכיוון הנקזים ומציפה אותם, דבר הגורם להיקוות מים בחלקים הנמוכים.

הנהגים מתבקשים לנסוע בזהירות וככל הניתן בדרכים חלופיות על מנת להימנע מנסיעה בתוך אזורים מוצפים וסחף העלול לגרום להחלקה.

◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן

צפו בתיעוד מרחבי העיר:

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אילת

דילוג לתוכן