היום השני של פסטיפארק אשדוד התקיים היום (שלישי) בפארק אשדוד ים – והפך במהרה לאחת החוויות הצבעוניות והשמחות ביותר של חול המועד פסח.
כבר משעות הבוקר נהרו אל הפארק אלפי משפחות מכל רחבי העיר והאזור, לאחר ש”השמועה” על היום הראשון המוצלח עשתה לה כנפיים. התוצאה? אווירה תוססת, מלאת חיים, צחוק ופעילות – עם נוכחות מרשימה במיוחד.
החגיגה כללה שלל מתחמי פעילות מהנים במיוחד לילדים בכל הגילאים, סדנאות יצירה, מתנפחים, בובות ענק ועוד – הכל באווירה חופשית, פתוחה וירוקה.
הבמה המרכזית אירחה את כוכבי הילדים האהובים מני ממטרה, שהרקיד את הילדים וההורים כאחד, ואת תלתלית וזוקו, שהביאו איתם מופע מלא הומור, מוסר והשראה.
“זה פשוט היה מדהים לראות את הפארק כל כך מלא בשמחה, חיוכים וצבע. הילדים לא רצו לעזוב, והכול כל כך מושקע – וכל זה עם כניסה חופשית? פשוט תענוג", סיכמו המבלים.

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








