נתונים לא מעודדים הגיעו היום (שני) ללשכתו של ראש העירייה, צבי גוב-ארי לאחר שמיום שבת התווספו 35 תושבים, שנמצאו מאומתים לנגיף. סה"כ ישנם בעיר 122 תושבים מאומתים. בעקבות הסגר אגף ביטחון וחירום והשיטור העירוני מבצעים אכיפה ברחבי העיר לרבות במרכזים מסחריים ופארקים, סיורים יזומים בעסקים לוודא כי הם עומדים בהנחיות "התו הסגול". המשטרה תערוך בדיקות פתע למבודדים ולתושבים המאומתים הנדרשים לשהות בבידוד.
כאמור, ציון הרמזור של העיר עלה והוא 5.92 – דירוג הרמזור התעדכן הבוקר וצבע העיר הוא צהוב. ביבנה מזהירים כי ישנו קרבה לצבע הכתום (ציון 6) שמשמעותו הטלת מגבלות נוספות על תחומי החיים בעיר.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








