מבזקים
נתניה: רוכב קורקינט חשמלי בן 40 נפצע בינוני בתאונה עצמית בשדרות בנימין אילת: מועצת העיר תתכנס הערב לישיבה מן המניין – אלה הנושאים שעל סדר היום חדירת כלי טיס עוין בצפון: מיירטים שוגרו לעבר מטרה שחצתה ככל הנראה מלבנון – אין נפגעים רחובות: 2,500 ילדים פתחו את שנת הפעילות בצהרוני "ניצנים פלוס" – תוכנית בריאות חדשה תלווה את השנה מינוי חדש במאוחדת דרום: ד"ר מרגריטה רובינשטיין מונתה לרופאה המחוזית נוסעים ברחובות? שימו לב לחסימה שתתחיל בחמישי בערב כמעט ללא מים, כשהכוחות אזלו: החילוץ הדרמטי של המטייל בערבה בת 15 נפגעה מרכב בדימונה ירושלים: יותר מ-300 אלף תלמידים פתחו את שנת הלימודים יתושות נגועות נלכדו ברמת השרון באר שבע: הרחובות שייחסמו והאיסורים לאוהדים לקראת המשחק בטוטו-טרנר אשקלון: טורניר הכדורגל שהוקדש לחמישה מבני העיר שנפלו במלחמה גאווה למודיעין מכבים רעות: אגם נוי זכתה במדליית הארד באליפות העולם בג'ודו לקדטיות חולון: בן 16 רכב עם טלפון במעבר חציה – ואז ירק על הניידת סוכות על הגובה: הסוכה הגבוהה בארץ מחכה לכם בחרמון אמהות ותינוקות, זה בשבילכן: המיזם החדש שנפתח בגן יבנה בן 43 נפצע בתאונת עבודה באתר בנייה בכפר סבא ירושלים: מערכת רנטגן חדשה תיכנס לפעילות במכון הדימות במקור ברוך אילת: לוחמי האש קיבלו את פני התלמידים עם פתיחת שנת הלימודים מסעדה בת"א נסגרה ל-30 יום – שני שוהים בלתי חוקיים אותרו במקום

מקלים על תושבי רחובות: חניה חינם בכחול לבן במהלך הסגר

בשל הסגר עיריית רחובות תאפשר חניה חינם במקומות המסומנים כחול לבן ברחבי העיר ובחניית ביה"ח קפלן (לא כולל פארק המדע ופארק הורוביץ והסנטרו). חבר המועצה אבי קינד מחזיק תיק התחבורה פנה למנהל אגף התנועה, פיקוח, שילוט ושיטור עירוני, ליאור שוקרי,שהיה שותף למהלך, ולראש העיר, רחמים מלול, שאישר את היוזמה: עיריית רחובות לא תגבה במהלך הסגר את עלות החניה בכחול לבן.

כל זאת על מנת להקל על התושבים בימים אלה ולאפשר רכישה מעסקים מקומיים שפתיחתם מותרת בסגר. רחמים מלול, ראש העיר: "חשוב לנו להקל על תושבי העיר בימים האלה של הסגר ולאפשר חניה קלה וזריזה. המהלך גם מאפשר לנו לחזק את העסקים המקומיים שפתיחתם מותרת בימי הסגר".

חבר המועצה אבי קינד: "לקראת הכניסה לסגר השלישי, פניתי לראש העיר רחמים מלול ולמנהל האגף ליאור שוקרי בבקשה להקל על התושבים ולאפשר להם חניה חינם בכחול לבן ברחבי העיר. מדובר בעוד צעד קטן שאנחנו יכולים לעשות למען התושבים. בתקופה קשה כזו, אני מודע לכך שיש תושבים שומרי חוק שלעיתים בעקבות הלחץ שהם מצויים בו שוכחים להפעיל את אחת מאפליקציות התשלום על החניה, כואב לי הלב לראות אותם מקבלים קנס. אני שמח שראש העיר נענה לבקשתי וממשיך לגלות גמישות והבנה ולעשות כל שביכולתו למען התושבים בתקופה מורכבת זו".

ליאור שוקרי, מנהל אגף התנועה, שילוט פיקוח ושיטור עירוני: "חשוב לציין כי על מנת לשמור על הסדר בכבישי העיר ובמדרכות, לא תתאפשר חניה במקומות האסורים לחניה בעיר. אני מאחל לכל תושבי רחובות בריאות איתנה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן