נדקר בשל חוב נטען: אישום חמור נגד תושב אשדוד שתקף אדם ודקר אותו מספר פעמים לאחר שסירב להלוות לו כסף

טסוגו ברהה, אזרח אריתריאה, מואשם ב"גרם חבלה חמורה" לאחר שתקף את הקורבן בשוק ובבר, שב לדירתו ליטול סכין מטבח גדולה וארב לו בפארק

פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד טסוגו ברהה, אזרח אריתריאה המתגורר באשדוד, לאחר שתקף אדם שסירב להלוות לו כסף ודקר אותו מספר פעמים.

על פי כתב האישום, שהגיש עו"ד עמית חומרי מפרקליטות מחוז דרום, בחודש ספטמבר האחרון, בשעות הערב, פגש ברהה את המתלונן בשוק באשדוד וביקש ממנו 1,000 ₪. המתלונן השיב כי מתן הכסף מותנה בכך שברהה יתחייב להחזירו עד ה־10 בחודש. בתגובה, קילל ברהה את המתלונן ועזב. בהמשך אותו ערב שהה המתלונן בבר בעיר עד שעות הבוקר. ברהה שאף הוא היה במקום, ניגש אל המתלונן וביקש ממנו לצאת עמו החוצה. המתלונן השיב כי תשובתו בנוגע לכסף לא השתנתה. ברהה קילל אותו ואיים עליו. המתלונן ביקש מבעלי הבר להרחיק את ברהה ממנו.

בסמוך לשעה 06:00 ביקש ברהה מהמתלונן לצאת החוצה, והמתלונן נענה. מיד לאחר יציאתו מהבר תקף אותו ברהה והכה אותו באגרוף. בתגובה הפיל המתלונן את ברהה לקרקע וביקש שלא להסלים את האירוע. לאחר שאחרים הפרידו בין השניים, עזב ברהה את המקום. לאחר מכן שב ברהה לדירתו, נטל סכין מטבח גדולה והלך לפארק, ביודעו שהמתלונן צפוי לעבור שם. הוא התקשר למתלונן מספר פעמים, ובאחת השיחות איים לפגוע בילדיו אם לא יגיע אליו. כשהמתלונן הגיע למקום על קורקינט, ניגש אליו ברהה, תפס את חולצתו והחל לדקור אותו בחלקי גופו השונים, תוך שהוא מונע ממנו לברוח. המתלונן ניסה להתגונן וביקש שיפסיק, אך ברהה המשיך בדקירות. לבסוף אמר לו "מספיק לך עכשיו", ברח מהמקום והשליך את הסכין בדרכו.

המתלונן ניסה להגיע לקורקינט ללא הצלחה והתמוטט. הוא פונה לבית החולים, שם אושפז מספר ימים.

כתב האישום מייחס לברהה עבירות של גרם חבלה חמורה, איומים ושיבוש מהלכי משפט. החקירה נוהלה על ידי תחנת משטרת אשדוד.


◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן