מבזקים
יותר מ – 120 משתתפים: אימון ניווט תחרותי התקיים בשכונת רביבים בראשון לציון צומחת מתוך בית הספר: קרן מנגד מונתה למנהלת בית הספר בן צבי בקריית עקרון הצהרת תובע נגד צעיר מסילוואן: חשוד שירה זיקוקים לעבר כוח מג"ב ופצע קצין משטרה המשטרה: אין חשד לפלילים בפרשת היעלמותו של יובל קוגן בן ה-4 מאשקלון שריפה בבניין מגורים בירושלים: אישה נפצעה קשה ושלושה ילדים נפגעו משאיפת עשן נחנך אולם הספורט החדש בגבעת שמואל: טורניר לזכרו של סמ"ר עופר שרעבי ז"ל מחר במודיעין: תרגיל חירום של המשטרה וכיתות הכוננות בין רעות למשואה טלטלה בצמרת עיריית חולון: המנכ״ל גלעד אברהמי מסיים את תפקידו הולכת רגל נפגעה מאוטובוס בחולון: פונתה במצב קשה עם חבלת ראש שליטה הושגה בשריפת הקוצים סמוך למחלף שורק: לוחמי האש ממשיכים בכיבוי הסופי ההגרלה יצאה לדרך: כמעט 8,000 דירות יוגרלו בראשון לציון, אשדוד, רחובות, בית שמש וערים נוספות "הוא היה מקור ההשראה שלי": השוטר מבת ים שממשיך את דרכו של אחיו שנהרג בדרך להצלת חיים צו איסור פרסום הוטל על פרשת סחיטה באיומים הנחקרת בקריית מלאכי עיריית רחובות מגבירה את המאבק בגרפיטי: התושבים נקראים לדווח על מוקדי השחתה מני ממטרה, עופר ומאור וקולנוע פתוח: אירועי החינם השבוע באשדוד כביש 7 נחסם בעקבות שריפת רכב אשפה שהתפשטה לשדה – מטוסי כיבוי הוזנקו ילד בן 4 טבע בבריכה בצימר סמוך לבית שמש – מצבו יציב שימו לב: עבודות תשתית באשקלון – כבישים מרכזיים ודרכי הגישה לתחנת הרכבת ייסגרו בלילות חשד: הורים ניצלו את ילדיהם למסע גניבות באילת – רכוש בשווי יותר מ – 100 אלף שקל נגנב מחנויות בדרך לבית החולים מבית שמש: פראמדיק מד"א עצר בצד הדרך ויילד את אשתו – ואת בתם
1505734544.3773 (1)

"נמצא נפל בגינה ציבורית": מודיעין עברה למתכונת חירום בעקבות האזעקות בעיר

בעקבות שלוש אזעקות שנשמעו בגזרת העיר מודיעין מכבים רעות וההכרזה על מצב מיוחד בעורף, עברה העירייה לפעול במתכונת חירום מלאה הכוללת את פתיחת המקלטים הציבוריים ומרכז ההפעלה, לצד ביטול הלימודים ושינויים נרחבים בפעילויות התרבות, הרווחה והפנאי.
1505734544.3773 (1)

עם שינוי הנחיות פיקוד העורף ותגבור המוקד העירוני, הבהירו ברשות כי נכון לשעה זו לא זוהו נפילות בשטח העיר ולא ידוע על נזק, אך הדגישו כי אותר נפל באחת מהגינות הציבוריות – נתון המחדד את החשיבות המכרעת של הישמעות להנחיות המצילות חיים. במסגרת ההיערכות, כלל מערכות העירייה ונותני השירותים, ובהם תחומי התברואה, התשתיות, הבינוי וההנדסה, ימשיכו לפעול כסדרם, לצד כוחות הביטחון וההצלה הערוכים לכל תרחיש.

בתוך כך, העירייה פרסמה שורה של עדכונים דחופים לציבור: לימודים לא יתקיימו בכלל מוסדות החינוך בעיר, לרבות החינוך המיוחד והצהרונים. מנגד, חוגים ופעילויות חינוך בלתי פורמלי לילדים ולמבוגרים יוכלו להתקיים אך ורק בסמוך למרחב מוגן, והודעות יישלחו למשתתפים. כמו כן, לא יתקיימו פעילויות רווחה של האגף לשירותים חברתיים, ואירועי התרבות והפנאי שתוכננו להיום – ובהם אירוע מיצוי הזכויות לפצועי צה"ל, אנשי כוחות הביטחון ומשרתי המילואים – יידחו למועד חדש. בנוסף, פארק ענבה ייסגר לחלוטין לציבור ולא יתקיימו בו אירועים, הכנות או מסיבות סיום שנה. ספריות שכטר ורעות יפעלו בהתאם ליכולת השהייה בסמוך למרחב מוגן תקני, בעוד פארק המים, הבריכה העירונית והבריכה ההידרותרפית יפעלו במתכונת מצומצמת וברישום מראש בלבד.

ראש העיר, חיים ביבס, פנה לתושבים ומסר: "החל מאמש אנחנו נמצאים במצב מיוחד בעורף ומשעות הבוקר נשמעו שלוש אזעקות ברחבי העיר. נכון לשעה זו, ככל הידוע לנו, לא זוהו נפילות בשטח העיר ולא ידוע על נזק. יחד עם זאת, נמצא נפל באחת מהגינות הציבוריות, מה שמחדד עבור כולנו שיש להקפיד להישמע להנחיות פיקוד העורף. עם שינוי הנחיות של פיקוד העורף עברה העירייה לפעול במתכונת חירום, נפתחו המקלטים הציבוריים, נפתח מרכז ההפעלה בחירום והמוקד העירוני תוגבר. מנהלי ועובדי העירייה, אנשי כוחות הביטחון וההצלה ערוכים לכל תרחיש. אני קורא לכולכם, המשיכו לנהוג באחריות והישמעו להנחיות פיקוד העורף ותתעדכנו רק בערוצים הרשמיים. אנחנו נוסיף ונעדכן ככל שיידרש".


◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן