מבזקים
בר במושב בבית עזרא: עגלת הקפה של משפחת גרשון ייפתח גם בחול המועד סוכות לפני זמן קצר: שני פצועים בתאונה סמוך לצומת בני דרום אירוע הדקירה בנס ציונה – העירייה: לא מדובר באירוע על רקע לאומני 35 איש טופלו ביום הכיפורים ברחובות בת ים: בן 9 נכווה מתה רותח; הובהל במצב בינוני לבית החולים לוד: בן 5 נפצע בינוני בהתנגשות אופניים רמת השרון: במהלך יום הכיפורים אותרו שני שוהים בלתי חוקיים, שלושה ילדים שאבדו להוריהם הוחזרו בשלום שתי מדליות זהב לישראל בפזארו – בין אלופות העולם גם שלישיית הבנות מבגין חולון: מישל אובולנצב, צוף עשור ושחר ורדי אליפות העולם לנוער באקרובטיקה: נציגי בגין חולון קטפו מדליות כסף וארד חיפושים נרחבים אחר נעדר מרמת גן בבית חנן: בן 14 נפצע ברכיבה על קורקינט; במועצה האזורית גזר: בן 16 נפצע באירוע אלימות נס ציונה: בן 15 נפצע באירוע אלימות – הובהל לקפלן ברחובות חולון: בן 6 נפגע מאופניים חשמליים רמלה: בן 7 נפצע בתאונת אופניים באר טוביה: בן 31 נדקר ופונה במצב בינוני לאסותא באשדוד באר יעקב: פעוטה ננשכה מכלב במהלך תפילת כל נדרי תל אביב: שני חשודים נעצרו בתוך עסק בליל יום כיפור ללא אירועים חריגים: יום כיפור שקט ברמלה חג בטוח בסוכה: כך תמנעו סכנות חשמל – מדריך מכון התקנים לסוכות בעקבות הפיגוע בערב כיפור: צה״ל פעל בבנימין – נתנאל שקרון ז״ל יובא הלילה למנוחות

נפרדנו כך: המוסד הקולינרי באשדוד נסגר!

המוסד הקולינרי, ואחד הסיפורים היפים של אשדוד ”המסעדה של רחל״, נסגר בחודש האחרון, אחרי שרחל היקרה ובנה קיבלו החלטה לסגור את המקום.

המוסד הקולינרי, ואחד הסיפורים היפים של אשדוד ”המסעדה של רחל״, נסגר בחודש האחרון, אחרי שרחל היקרה ובנה קיבלו החלטה לסגור את המקום.

זה לא היה ״עוד מקום״. זה היה המקום הכי מדויק באוכל. בלי קיצורי דרך, בלי פוזה – כל מנה, בול. נכל תיבול, מדויק. אוכל עם נשמה.

מאמא רחל הייתה לא רק בשלנית, היא הייתה מוסד. מטבח עם עקרונות, עם דרך, עם אהבה. תמיד עם מאור פנים וחיוך גדול של אשה עם לב ענק ומלא אהבה.

בכל בוקר, מאמא רחל הייתה הולכת לשוק, רוכשת את הפרודוקטים הטריים, ובהתאם לכך הייתה מכינה את האוכל עשיר הטעמים והצבעים שלה. על תבשיל הדג שלה נהגנו לאמר: ״מי שלא אכל את הדג החריף של רחל, לא טעם תבשיל דג מרוקאי אותנטי מימיו !!! ״

הגיעו אליה מכל הארץ – למבנה העירוני הקטן בין עצי הגינה ברובע ב’, באשדוד. יושבים על כיסאות פלסטיק, אוכלים אוכל ברמת מישלן. ובשעה 13:30 כבר נגמר האוכל.

מאמא רחל האכילה דורות. הגיעו אליה, מהשפים הכי גדולים בארץ, מבקרי מסעדות מובילים, ( אני זוכר את הביקורת הנלהבת של מבקר המסעדות המיתולוגי דניאל רוגוב ז״ל ), דרך משפחות שבאו במיוחד מכל רחבי הארץ, וכמובן אנחנו האשדודים שגדלנו עליה .
בלי יחסי ציבור, בלי עמוד אינסטגרם, ובלי תפריט מודפס. הכול עבר מפה לאוזן. והפה תמיד רצה עוד.

לפני חודש, הגיע בנה לעיריה וסיפר שמאמא רחל החליטה לצאת לפנסיה, והחזיר את המפתח של המבנה שהפך למותג קולינרי אשדודי ואחד הסיפורים היפים שלנו. אנחנו עצובים אבל גאים.

תודה מאמא רחל היקרה, בשמי אישית, בשם תושבי אשדוד ורבבות הסועדים על שולחנך, על רגעי השמחה והאושר, שחוו דרך המטעמים מעשי ידי הזהב האוהבים שלך.

באיחולי בריאות טובה ואריכות ימים.

 

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן