כתב אישום הוגש בבית משפט השלום בנתניה נגד יעקב יקיר פדלון (22), תושב קדימה-צורן, בגין החזקת סם מסוכן שלא לצריכה עצמית. כתב האישום, שהוגש על ידי שלוחת תביעות נתניה של משטרת ישראל, חושף את פרטי הפשיטה שנערכה בבית הנאשם לפני כחודשיים.
על פי עובדות האישום, בבוקר ה-11 במרץ 2025, הגיעו כוחות משטרה לדירתו של הנאשם ברחוב מימון בקדימה-צורן לביצוע צו חיפוש. במהלך הפעילות איתרו השוטרים סמים מסוג קנאביס במשקל כולל של כ-48.65 גרם. הסמים נמצאו כשהם מחולקים ומפוזרים במספר מוקדים בבית: 19 שקיות חלוקה ושקית נוספת אותרו בתוך ארגז מצעים בחדר השינה, ושקית נוספת נמצאה במגירת ארון הבגדים.
לצד הסמים, תפסו השוטרים גם משקל ושקיות חלוקה נוספות, דבר המחזק על פי המשטרה את הטענה כי הסמים לא נועדו לצריכתו העצמית של הנאשם. בגין ממצאים אלו, מיוחסת לפדלון עבירה של החזקת סם מסוכן שלא לצריכה עצמית לפי פקודת הסמים המסוכנים.
רשימת עדי התביעה בתיק כוללת שוטרים מיחידות המודיעין, הבילוש והחקירה של משטרת שדות, וכן גורמים מקצועיים ממעבדת הסמים המשטרתית. התביעה הדגישה כי נוכח חומרת הממצאים, קיימת אפשרות שתעתור להטלת עונש מאסר בפועל ככל שבית המשפט ירשיע את הנאשם במיוחס לו.
◼️ חדשות נתניה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









