כוחות צה"ל סיכלו הברחת סמים בשווי של כ-6 מיליון ש"ח מגבול מצרים: תצפיתניות מגדוד 727 של חיל האיסוף הקרבי זיהו מספר חשודים שניסו להבריח סמים משטח מצרים לשטח מדינת ישראל במרחב החטיבה המרחבית "פארן" שבערבה.

הודות לזיהוי המהיר, לוחמי ולוחמות גדוד 334 של חיל התותחנים, הגיעו במיידיות ותפסו את הממצאים: כ-300 ק"ג סמים בשווי משוער של כ-6 מיליון ש"ח!
הברחה זו מתווספת להברחות נוספות שסוכלו בידי לוחמי הסוללה בזמן האחרון. מדובר בהוכחת היכולות המבצעיות, החדות והדבקות במטרה של הכוח.
תצפיתנית בחטמ"ר פארן, סמל א': "תפקיד התצפיתנית הוא בין החשובים בצה"ל. אנחנו צריכות לשמור על חדות, עירנות ומקצועיות בכל רגע נתון. נתקלנו בלא מעט אירועים בזמן האחרון וזו זכות להגיד שהצלחנו וסיכלנו הברחות רבות. הודעות לשיתוף פעולה מצוין בינינו לבין הכוחות – גם הפעם האירוע הסתיים בצורה כזו".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








