מבזקים
נשבר הלב!!! הנרצח בפיגוע ליד נווה צוף: נתנאל שקרון, אב לשישה מעלי זהב הרמטכ״ל בזירת הפיגוע בנווה צוף: "צה״ל בדריכות גבוהה, פרוס וערוך בכוחות מתוגברים בכלל הגזרות וכך גם במהלך הצום" המחבל שביצע את הפיגוע בנווה צוף נעצר בבית חולים ברמאללה יום הכיפורים תשפ״ז 2026: זמני כניסת הצום וצאת הצום רגע של חסד באשדוד: המציל הראל וקנין סייע לאדם עם מוגבלות לטבול בים לפני יום הכיפורים פיגוע בנווה צוף: צוותי מד״א החזירו דופק לפצוע – מצבו אנוש; המחבל נמלט גדרה: רחוב שכביץ ייחסם לתנועה ביום שלישי – בגלל העברת צריף עתיק מודיעין מכבים רעות נערכת ליום הכיפורים: מחסומים יוצבו בכניסות לעיר וכוחות הביטחון יתוגברו אירוע חריג בבית מלון באילת לפני כיפור: מפקד מרחב אילת, נצ״מ אלון כלפון, קיים תדריך מבצעי לסגל הפיקוד ולכוחות המשטרה נס ציונה נערכת ליום הכיפורים: 13 עמדות עזרה ראשונה יוצבו ברחבי העיר לוד: בן 30 נפל מגובה במהלך בניית סוכה – נפצע בינוני מחכה לכם אחרי הצום: קינוח השוקולד האיטלקי שמכינים כבר היום הודעה חשובה לציבור: הרכבות יפסיקו לפעול ב־13:00 בערב יום כיפור – ולא יחזרו במוצאי הצום מסורת של זיכרון באשקלון: אלפי נרות נשמה חולקו בבתי העלמין בערב יום הכיפורים התחזה לקטין ואיים על נערות: הצהרת תובע נגד בן 20 מבת ים פארק ההדרים ברחובות: אלה שעות הפתיחה והסגירה ביום הכיפורים הודעה חשובה לתושבי גן יבנה פסטיבל בירת הגיבורים: נטע ברזילי ושמעון בוסקילה מגיעים לאופקים יום הכיפורים בדרום: כוחות משטרה יתפרסו מאילת ועד אשדוד – נקודות בידוק יוצבו בערים

ספוט קולינארי חדש בנגב: הקרון בחוות נאות נפתח

בחוות נאות תמצאו את הקרון, אחד הספוטים הקולינאריים  המפתיעים בנגב כיאה לאווירת המדבר אין כאן שילוט מנצנץ או מארחת בכניסה ומוסיקה רועשת יש כאן בעיקר אוכל מעולה, שקט מדברי ומחירים שמתחשבים בכיס

שום דבר בכניסה לחוות נאות מכביש 40 בדרך לאילת לא רומז על הקסם הקולינארי שמסתתר בפנים. הקרון, מסתמן כאחד הספוטים השווים בנגב. מצד אחד קסם מדברי ונוף אינסופי, מצד שני תפריט מגוון, קליל וסופר טעים ומצד שלישי מתחם אירוח וחוויה של לאה וגדי נחימוב זוג חלוצים אמיתי.

הקונספט הוא אוכל שכיף לאכול לחלוק וללוות בקפה בירה או יין במחיר סבבה לגמרי. ליהנות מהאוויר הצח במרפסת הקרון, ולספוג את הנופים המדהימים של החווה והאזור המדברי שמסביב.

תפריט הקרון כולל מגוון של מנות טריות שהוכנו עם מרכיבים מקומיים, כולל גבינות של חוות נאות שמתחברות בצורה מושלמת למבחר היינות המקומיים. המנה היקרה ביותר בתפריט עולה 90 שקלים, כל השאר בסביבות 45 שקלים, בקיבת הקינוחים, שווה ללכת על עוגת הגבינה הבאסקית.

מה בתפריט: כנאפה כרישה וגבינות צאן, שלל פטריות על חלת בריוש עם רוטב חמאת לימון ופרמזן, סלטים טריים ומיוחדים, מאפים איכותיים , סנדביץ קרואסון עם זוקיני קלוי, פרמזן, כרובית צלויה, מלבי, עוגת גבינה באסקית ועוד מנות המבוססות על גבינות עיזים מחוות נאות. לצד התפריט המעולה קפה משובח, מיצים טבעיים, יינות הר נגב ובירות בוטיק של מבשלת בירצינות.

בחודש הקרוב הקרון מארח את יקב סקוריה ממושב כנף ברמת הגולן, כדי לפרגן ולתמוך בעסקים צפוניים שנפגעו מהמלחמה.

100% מההכנסות ממכירת היין מגיעות ישירות ליקב סקוריה. בתפריט היין: בלנד בורדו אדום ״רוג׳ום אל הירי״ – 120 ₪ ובלנד בורדו לבן ״בשן״- 95 ₪.  מוזמנים להצטרף ולתמוך ביקב סקוריה.

החוויה של החווה יכולה להמשיך ללוות אתכם גם בבית. בקרון אפשר לרכוש ממרחים, יין, גבינות תוצרת החווה כלי קרמיקה יפיפיים ועוד מגוון של דברים יפים תוצרת מקומית.

וקצת לפני שאתם מתניעים, עמדו שניה תתבוננו סביב והכניסו לכם לזיכרון את המקום הזה לחופשה הבאה שלכם במתחם הצינורות או בבקתות האירוח המושלמות עטופות בשלווה מדברית פסטורלית וקסומה.

הקרון פתוח בכל ימות השבוע בשעות 9:00-17:00 . https://www.naotfarm.co.il

התפריט כשר ללא תעודת כשרות.

 

◼️ לחדשות אילת לחצו כאן

◼️ לחדשות מצפה רמון והערבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת מועצות אזוריות ומקומיות בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת תיירות בארץ ובעולם לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות האוכל [מסעדות, מתכונים, מוצרים] לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מירב דבש | דניאל בר

דילוג לתוכן