מבזקים
קטין בן 15 נעצר בבלומפילד בחשד שתקף קצין משטרה אשדוד, גן יבנה וקריית מלאכי: תרגיל חירום רחב מחר בדקו את המזווה: ריקול למוצר מזון שנמכר בישראל אשדוד: בן 17 נפצע בתאונה עם קורקינט חשמלי ראש עיריית ראש העין פנה לבן גביר: "להכיר בכל העיר כיישוב זכאי לרישיון נשק" יבנה הצדיעה לגיבורים: טקס מרגש לציון 81 שנה לניצחון על הנאצים אוהדים נעצרו לפני המשחק בבלומפילד – סכין וסמים נתפסו באוטובוס אשקלון מצדיעה למורים: עוגות, שלטים וברכות בכל בתי הספר בעיר בנימין: קטינים נתפסו “על חם” בעסקת סמים דרך טלגרם – כתב אישום הוגש החל ממחר: פיקוד העורף משנה את זמני ההתגוננות צפון בית שמש: הקואליציה מתרחבת – מהלך פוליטי שמחזק את גרינברג בעיר רמת גן ממשיכה במיגון: ממ״ד חדש הוצב במעונות התמרים ירושלים נפרדת ממנוע הפיתוח: מנכ"ל מוריה גלעד בר-אדון הודיע על פרישה אחרי מהפכת תשתיות חסרת תקדים כביש 60: נהג ללא רישיון הסיע 20 ילדים ברכב עם לוחית מזויפת – הרכב הושבת הפרקליטות דורשת להחמיר בעונשו של רונן ואזנה בפרשת ההתעללות בבני ברק בית הספר "שיבולים" במודיעין נבחר לפרויקט ארצי לחיזוק הזהות הישראלית אור יהודה חוגגת בענק: אלפי תושבים ביומיים של אירועי ל"ג בעומר "על כפיו יביא" חוזר הביתה: רמלה הנציחה את המשורר והפזמונאי יורם טהרלב ז״ל אור יהודה: משלחת בכירה הגיעה להתרשם ממהפכת הסייבר והחינוך בעיר נחנכה מרפאת שיניים קהילתית חדשה באופקים

ספינה נפגעה מירי רקטי בים האדום

הדובר הצבאי של המורדים החות'ים בתימן, יחיא סריע: "אם האמריקנים והישראלים יתקפו את תימן – זה יהיה מעשה טיפשי, והתגובה לכך תהיה חזקה וכואבת. מוכנים לכל האפשרויות וגם למתקפות מצד סעודיה והאמירויות"

ספינה בבעלות בריטית נפגעה מירי רקטי בים האדום מול חופי תימן – כך דווח היום (ראשון) בכלי תקשורת בממלכה הבריטית.

הספינה המדוברת, אשר נפגעה מהירי הרקטי, שטה בים האדום תחת דגל איי הבהאמה, במרחק של 35 מיילים ימיים מערבית לחופי תימן.

סוכנות הסחר הימי של בריטניה (UKMTO), הפועלת בשירות הצי המלכותי של הממלכה, קיבלה התרעה על פיצוץ אפשרי או פעילות חשודה שמקורה מכיוון תימן והציעה לכלי השיט לפעול בזהירות.

ספינה נוספת נפגעה מתקיפה של החות'ים – אשר יש לה בעלות ישראלית חלקית. נציין כי היא שטה ללא דגל ישראל וללא אנשי צוות ישראלים או סחורות ישראליות – אך המטרה ברורה: פגיעה בישראל.

הדובר הצבאי של המורדים החות'ים בתימן, יחיא סריע: "הכוחות החמושים יחדשו את התקיפות – לאחר שישראל חידשה את התקיפות ברצועת עזה. אם האמריקנים והישראלים יתקפו את תימן – זה יהיה מעשה טיפשי, והתגובה לכך תהיה חזקה וכואבת. מוכנים לכל האפשרויות וגם למתקפות מצד סעודיה והאמירויות"

כיצד ישפיעו האירועים האלה ודומיהם על אילת? ימים יגידו. בינתיים, מדווחים התושבים המקומיים על מטסים שחגים כל העת בשמי העיר ועל בהלה שקיימת, בעקבות ניסיונות התקיפה הקודמים.

◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן