מבזקים
קריית מלאכי: ערב חווייתי ומיוחד ייערך לילדים המיוחדים ולמשפחותיהם ביורו פארק מהפך תרבותי וחינוכי בחולון: המרכז לאמנות דיגיטלית עובר למשכן קבע, המבנה הנוכחי יוחזר לחינוך המיוחד מכה כלכלית למעסיקי שב"ח ברמלה: מפקד המחוז חתם על צווי סגירה מנהליים לאיטליז ומסעדה אשדוד: שני נפגעים בהתנגשות בין שני כלי רכב בשדרות ירושלים ראש העין נפרדת מישי לוי: הלווייתו תתקיים היום בעיר עדכון נוסף בפיגוע סמוך לכוכב יאיר: ארבע זירות ירי, הרוג וחמישה פצועים רחובות נפרדת מאהד יערי: אלפים צפויים ללוות את לוחם גבעתי בדרכו האחרונה בעקבות הפיגוע סמוך לכוכב יאיר: כפר סבא מתגברת את מערך הביטחון במזרח העיר חשד לפיגוע סמוך לכוכב יאיר: מחבל נוטרל, גבר נרצח וחשש לחשודים נוספים בני הנוער מבני שמעון יצאו למונטריאול כדי לספר את הסיפור הישראלי אפרת מקימה שכונת צעירים: 32 דירות מסובסדות בדרך ליישוב חשד לפיגוע בכוכב יאיר: הרוג ופצוע מירי בתחנת דלק, כוחות גדולים בזירה כל הסרטים ב – 10 שקלים: יום הקולנוע הישראלי חוזר למסכים מול הנוף של גדרה: המצפה החדש שמנציח שני גיבורים בני המושבה לוד: כתב אישום ברצח רנין אבו ריחאן ובניסיונות רצח של שלוש נשים התיכון בבאר שבע שזכה בפרס ארצי וגם בתקן בינלאומי למצוינות החיילת מנתניה שהצילה את חברותיה תונצח במקום שבו כלות מתחילות חיים חדשים גבעתיים רצה לזכרו: מאות תלמידים השתתפו במרוץ "בדרך עמרי" מחקר באר שבעי מזהיר: כך הבינה המלאכותית עלולה לפספס את מסי הבא אשקלון: קטין נתפס עם אלכוהול בחוף דלילה- ובתיקו שוקר חשמלי

עד 250 איש: אושרה פתיחת אולמות האירועים מיום ראשון

הוחלט כי החל מיום א' ה- 14.6 יתאפשר לקיים באולמות אירועים חתונות או אירועים לציון טקס דתי, ובכלל זה בת ובר מצווה ואירוע לציון הולדת בת או בן. מספר המשתתפים באירועים אלו באולמות האירועים לא יעלה על יחס של אדם לכל 2 מטרים רבועים ולא יותר מ- 250 אנשים, למעט עובדי האולם.

בנוסף לכך, נקבע כי על מפעיל האולם לדרוש מיוזם האירוע להעמיד לרשותו רשימה טלפונית של הנוכחים באירוע, ולשמור רשימה זו למשך 20 ימים ממועד האירוע. בהתאם לקביעת רופא מחוזי או ראש השירות לבריאות הציבור כי אחד העובדים או המשתתפים ששהו באירוע נדבק בנגיף הקורונה, יהיו רשאים גורמים אלה לדרוש את רשימת המשתתפים לשם ביצוע חקירה אפדימיולוגית וקטיעת שרשרת ההדבקה.

אירועים אחרים שאינם בגדר חתונה או אירוע לציון טקס דתי, יתקיימו בכללים שכבר נקבעו בעבר, לפיהם האירוע יתקיים בשטח פתוח במקום המקיים אירועים לציבור, ומספר המשתתפים לא יעלה על המותר בהתאם לאיסור התקהלות – 50 אנשים נכון להיום.

הפרת החובה של מפעיל אולם בקיום כללי ההפעלה תהווה עבירה פלילית.

במסגרת תיקון זה הוחלט עוד להאריך את תוקפן של התקנות לשעת חירום עד ליום א' 21.6.2020, שלושה חודשים מיום התקנתן במקור. במקביל לתיקון הנדון, הוכנה טיוטת חוק להארכת תוקפן של תקנות שעת החירום ב- 45 ימים נוספים.

משרד הבריאות שב ומזכיר לציבור כי על כולנו להקפיד על שלושה כללים בסיסיים: עטיית מסיכה, ריחוק פיזי ושמירה על היגיינה. במאמץ משותף ובאחריות אישית וציבורית נוכל להתמודד עם העלייה במספר החולים ולמנוע את התפשטות נגיף הקורונה בישראל.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן