מבזקים
אשקלון: שינויים בתנועה בשכונת עיר היין עד 70% הנחה בקרקע: הבשורה של להבים למילואימניקים עיר השמש עולה שלב: המהלך הירוק של אילת ב – 10 מיליון ש"ח ירי בגבעת זאב: חשוד נעצר בניסיון רצח 25.8 מיליון ש״ח בחשבוניות פיקטיביות? חשד בדרום נתניה משנה גישה: אפס סובלנות לאלימות 23 מיליון ש"ח על הים: בת ים חושפת מתחם חדש בגן הפיל בירושלים: זיכרון חדש לנופלי השכונה לפני מכבי תל אביב – באר שבע: שינויים בתנועה נתפסו בדרך למכירה? גורי כלבים אותרו באור יהודה רחובות מזהירה: עלייה בתחלואת הכלבת באזור חולון: דיווח למוקד 100 הוביל למעצר חשוד ברכב הקהילה במרכז: בית שמש משיקה תוכנית משפחתית ירושלים שוברת שיא: תקציב העיר מזנק ל – 10.5 מיליארד תל אביב ופתח תקווה על הכוונת: מבצע נגד כנופיות נוער השב"כ עצר מתיישב בבנימין – ואז שינה כיוון המסר של נוער בית שמש: לא לאלימות, כן לערבות סיכול במושב ברכיה: חומרי נפץ, לבנות חבלה וכמויות סמים נחשפו במשק חקלאי לא מחכים לקריסה: המשטרה פותחת מרכז חוסן בבאר שבע ראשון לציון מגבירה אכיפה: צעצועים, גרפיטי ומפגעים

עד 70% הנחה בקרקע: הבשורה של להבים למילואימניקים

להבים והנגב מציעים קרקעות מוזלות במסגרת מהלך חדש של רמ"י

השבוע (א') אושרה במועצת רמ"י הטבה משמעותית ברכישת קרקעות בלהבים וביישובים נוספים למשרתי המילואים- עד 70% הנחה על הקרקעות.

ראש מועצת להבים, אלעד ארזי, פעל רבות לאורך החודשים האחרונים מול שרי הממשלה והנהלת רמ"י, על מנת לייצר כדאיות לרכוש קרקע בלהבים ולהפוך את החלום של מגורים בישוב להבים לאפשרי עבור משרתי המילואים, הנותנים מעצמם כל כך הרבה למדינה ולחברה הישראלית.

השבוע (יום א') ההחלטה עברה במועצת רמ"י ובקרוב יצא מכרז שכולו למשרתי מילואים, במחיר של עד 70% הנחה על הקרקעות בלהבים, לכל המרבה במחיר.

אלעד ארזי, ראש מועצת להבים: "ההחלטה שעברה במועצת רמ"י, כי תהיה הנחה של עד 70% מגובה מחיר הקרקע, מהווה הכרת תודה לקהילת משרתי המילואים, שאנו מוקירים ומעריכים, ומקדמת את חזון פיתוח הנגב והמשך צמיחת להבים כישוב ציוני יהודי בנגב. גם את משרתי הקבע אנחנו לא שוכחים, ועובדים בימים אלו על הטבות נוספות עבורם. אני מודה לשר האוצר, לשרת ההתיישבות, לשר השיכון והבינוי, לרמ"י ולכל המסייעים. יחד נמשיך לקדם את להבים כיישוב שהוא מופת של ציונות בנגב."

שר האוצר, בצלאל סמוטריץ: "מי שמשרת יותר- מקבל יותר! התקבלה במועצת רמ”י ההחלטה שהובלנו להוזיל את מחיר הקרקעות בנגב בעד 70% למשרתי מילואים. כך אנחנו גם מוקירים את המילואימניקים, וגם מחזקים את הנגב בתושבים ציוניים. אני מודה לידידי ראש מועצת להבים אלעד ארזי על הדחיפה של המהלך ולחברי שר השיכון חיים כץ על שיתוף הפעולה בהובלתו."


◼️ חדשות להבים, מיתר והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות מועצת להבים

דילוג לתוכן