מבזקים
"עוצמה שקטה": גלעד הראל ז"ל – הספורטאי המצטיין והלוחם עם הלב הענק מצבות זוגיות בעיצוב אישי – יתרונות, אפשרויות וטיפים ראש העיר מיכאל וידל בסיור פרויקטים עירוניים גם בצל מבצע "שאגת הארי" תיעוד: שוהה בלתי חוקי נתפס מתחת לסדין בתא מטען באריאל חשוד יואשם בסחר והפצת סמים בבית שמש – 700 גרם נתפסו ברכבו ירושלים: היערכות משטרתית מיוחדת לטקסי חג הפסחא ו"שבת האור" בית שמש: פריסת מכולות לשריפת חמץ – הגבוהה בישראל ביחס לתושבים בן 30 נפל מגובה בת"א נהג לא עצר בתמרור “עצור” באשדוד – וגרם תאונה עם שלושה נפגעים ונזק לרכוש קריית מלאכי: "אני אשרוף אותך" – אב נאשם בתקיפת בתו ואיומים קשים על אשתו מחסן סמים נחשף בחניון בניין ברמת גן | כל הפרטים תרגיל פתע רחב היקף בהשתתפות כ-20 גדודים ביהודה ושומרון – נבחנה מוכנות הכוחות לפסח חלקי שלד אדם אותרו בעומק הים בהרצליה – המשטרה פתחה בחקירה שובר את הלב: אחיה של עובדת בית החולים אסותא נפל בקרב בדרום לבנון ירושלים: למרות המלחמה והטיסות שבוטלו – בני הזוג קראוס עלו לישראל עם 10 מזוודות וחלום אחד בת-ים נפרדת מסמ"ר מקסים אנטיס שנפל בקרב בדרום לבנון חברת הכנסת שרן השכל סיירה בזירות נפילה בבאר שבע: "החוסן הישראלי הוא התשובה" תאונה באשקלון: נהגת רכב נפצעה ברחוב יצחק שמיר פסח באילת: המשטרה בהיערכות ביטחונית מוגברת לצד שמירה על הסדר הציבורי ואיכות חיי התושבים ה"פאוור קאפל" החדש של התקשורת: עו"ד כנרת בראשי ויוספה ברק מאחדות כוחות

עו״סים מהלב: רמלה מציינת את יום העו"ס הבינלאומי

העובדים הסוציאליים מייצגים, מתווכים ומטפלים באנשים הזקוקים לעזרה כדי לחזק אותם ולסייע להם להתמודד עם הקשיים שלהם

לרגל היום הבינלאומי לעובדים הסוציאליים המתקיים מידי שנה בתאריך 19.3 עורכת עיריית רמלה קמפיין עירוני מתוך הוקרה לעובדים הסוציאליים של אגף הרווחה.

עבודת אגף הרווחה והשירותים החברתיים ובתוכם עבודה סוציאלית היא מקצוע העוסק בבעיות חברתיות ובסיוע בהתמודדות איתן למשפחות, יחידים וקהילות.

מטרת העבודה הסוציאלית היא לשפר את תפקודם האישי והחברתי של הפרט, המשפחה והקהילה בדרך של טיפול, שיקום, ייעוץ והדרכה. העבודה הסוציאלית מתבססת על ערכים חברתיים שלפיהם חברה חזקה צריכה לעזור לחלשים.

העובדים הסוציאליים מייצגים, מתווכים ומטפלים באנשים הזקוקים לעזרה כדי לחזק אותם ולסייע להם להתמודד עם הקשיים שלהם. אגף הרווחה של עיריית רמלה מעניק שירותים חברתיים לכלל שכבות האוכלוסייה, לאוכלוסייה נזקקת וכן גם לאוכלוסיות חזקות הנזקקות לשירותים בתחום צרכים מיוחדים, זקנה, זוגיות ועוד.

בעיריית רמלה בחרו באמצעות קמפיין מיוחד בשלטי חוצות ובמדיה הדיגיטלית לשים זרקור על עבודתם המיוחדת ולהביא את סיפורם של עובדי אגף הרווחה.

אייל קהלני מנהל אגף הרווחה והשירותים החברתיים:

"העובדים הסוציאליים באגף הרווחה נדרשים מדי יום להתמודד עם סוגיות מורכבות ואתגרים לא פשוטים. העבודה הסוציאלית היא בעלת מטען כבד ואחריות אישית רבה. שגרת העבודה עמוסה ולעתים קשה ביותר, אבל בכוח האמונה , המסירות והמקצועיות, פועלים העובדים הסוציאליים למען החוסן החברתי של הפרט המשפחה והעיר כולה".

ראש העיר מיכאל וידל בירך את העובדים הסוציאליים ואמר:

"אין די ביום אחד כדי להוקיר את עבודתכם המאומצת והאמיצה בכל יום ויום, ואת תרומתכם המשמעותית לשמירה והגנה על המאזן החברתי בארץ ובמדינה, ולשיפור חייהם של אזרחים רבים. פעמים רבות מהווה עבודתכם לשון המאזניים בעתידם של אנשים, בין חיים בסיכון לבין היחלצות ממעגל האלימות, בין איבוד הדרך לבין יציאה לחיים חדשים, בין רעב  לשובע, בין ייאוש לסיכוי, בין חיים ומוות. ביום הבינלאומי אני גאה להעלות על נס את עבודתכם האיכותית, מסירותכם ומחויבותכם לתושבים הנזקקים לשירותיכם, בכל השנה אך בעיקר בתקופה זו, ולומר לכם תודה בשמי ובשם כל תושבי העיר רמלה".

◼️ לקבוצת חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן