רסיס יירוט גדול פגע לפני זמן קצר פגיעה ישירה בבית מגורים בעיר, כתוצאה ממטח הרקטות האחרון לעבר גוש דן והמרכז. הפגיעה גרמה לנזק משמעותי למבנה, וכוחות משטרה, כיבוי אש וצוותי רפואה של איחוד הצלה ומד"א הוזעקו במהירות לזירה.
כוחות הביטחון מבצעים בשעה זו סריקות נרחבות בתוך המבנה ובסביבתו כדי לשלול הימצאות לכודים או נפגעים. כוחות המשטרה סגרו את הזירה ומבקשים מהסקרנים להתרחק מהאזור כדי לאפשר לכוחות ההצלה לבצע את עבודתם.
בפיקוד העורף ובמשטרת ישראל מדגישים שוב את החשיבות הקריטית של הישארות במרחב המוגן עשר דקות לפחות מרגע האזעקה, שכן רסיסי היירוט נופלים לקרקע זמן רב לאחר הפיצוץ ועלולים להיות קטלניים. הציבור מתבקש לדווח על כל זיהוי של נפל או רסיס למוקד 100 ולא לגעת בהם בשום אופן, מחשש שהם מכילים חומרי נפץ או דלק רקטי רעיל.
◼️ חדשות יהוד מונוסון בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









