פרשת הירי ביובל קסטלמן ז״ל: במצ״ח הוחלט לזמן את החייל שירה בו לחקירה, תחת אזהרה בימים הקרובים. כמו כן נשקו האישי הוחרם לשם עריכת בדיקות בליסטיות
כזכור, משטרת ישראל ושב״כ חוקרים את הפיגוע שבו נוטרלו 2 מחבלים ע״י 2 חיילי צה״ל ואזרח חמוש נוסף – יובל דורון קסטלמן ז״ל, שחתרו למגע ומנעו את המשך הפיגוע ומסע ההרג.
ממצאי החקירה הצביעו על כך שבמהלך הפיגוע, אחד מחיילי צה״ל זיהה והחשיד בשוגג את יובל ז״ל שפעל בגבורה ובאומץ לב לנטרול המחבלים – כמחבל שלישי. אותו חייל ביצע גם לעברו ירי שהוביל לפציעתו הקשה ולמותו הטראגי. לחקירה צורפו חוקרי משטרה צבאית.
◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








