מבזקים
הולכת רגל בת 83 נפגעה מרכב בקריית גת בשורה לעסקים: מליאת הכנסת אישרה סופית את מתווה הפיצויים למבצע "שאגת הארי" בני ובנות הנוער בבאר שבע מובילים מצוינות: מפגש יזמות והשראה עם ראש העיר חילוץ תחת אש: מפקחי משרד החקלאות הצילו גדיים דחוסים וכלבים שנכלאו בממ"ד כתב אישום נגד שבעה קטינים: ניסיון שוד אלים בפארק ארלוזורוב בתל אביב גאווה ישראלית: המקום השני בעולם בתחרות סביבה שייך לתלמידי יבנה! שרון שרעבי מצטרף לישראל ביתנו גדרה מתחדשת: פתרון חדש לגזם ברחבי המושבה הכרעה בדרום: מאות דונמים יפונו סמוך לכלא בבאר שבע באר שבע: פשיטה על בית בחשד להימורים והעלמות מס גבורת צ׳רנוביל מקבלת מקום של כבוד בקריית גת הלקחים מהשטח הופכים לפעולה: בית שמש משקיעה בסע״ר 5 טון של היסטוריה: אבן הכותל הושבה לירושלים פתח תקווה: יותר פצועים קשה – והמספרים עולים בשורה חשובה למקבלי קצבאות ביטוח לאומי ביבס לנוער: אל תעמדו מהצד ברגעי אלימות אילת על הפודיום: שחיינים צעירים חזרו עם מדליות בת ים יוצאת למלחמה בקורקינטים: עשרות דוחות בסופ״ש כפר סבא: סכנה שקטה ברחובות העיר גבעת שמואל מחזקת את הגיל השלישי

צה"ל: "חמאס ממשיך לנהוג באופן אכזרי ולא אנושי"

דובר צה"ל מפרסם הודעה לפני זמ קצר בעקבות התבטאות חמאס אודות משפחת ביבס המוחזקת בשבי

דובר צה"ל מפרסם כעת: ארגון הטרור חמאס ממשיך לנהוג באופן אכזרי ולא אנושי. נציגי צה״ל שוחחו עם בני משפחת ביבס, הודיעו להם על הפרסום ומלווים אותם בשעה זו. צה״ל בוחן את מהימנות המידע.

האחריות לבטחונם של כלל החטופות והחטופים ברצועת עזה מוטלת באופן מלא על ארגון הטרור חמאס. חמאס מסכן את החטופות והחטופים ובהם תשעה ילדים. חמאס נדרש להחזיר אותם מיידית לישראל. צה״ל יחד עם כלל הגופים ימשיך ללוות את משפחת ביבס, כמו גם את כל משפחות החטופות והחטופים. צה״ל פועל בכל האמצעים, המודיעיניים והמבצעיים, על מנת להשיב את החטופות והחטופים הביתה.

ההודעה באה לאחר שארגון הטרור המנובל פרסם היום הודעה על הירצחם של בני משפחת ביבס – האם ושני הילדים, הג'ינג'יעם שכל המדינה מחכה להם.

משפחת ביבס: משפחתנו מעודכנת בפרסום האחרון של חמאס. אנו ממתינים שהידיעה תאומת או בתקווה תופרך בהקדם על ידי גורמים צבאיים.

אנו מודים לעם ישראל על החיבוק החם אך מבקשים לשמור על פרטיותנו בשעה מורכבת זו.

ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר היום (רביעי):

"מתחילת המלחמה אני קבעתי שלושה יעדים – חיסול החמאס, החזרת כל חטופינו ולהבטיח שעזה לעולם לא תחזור להיות איום על ישראל. שלושת היעדים האלה עומדים בעינם. בשבוע האחרון אנחנו השגנו הישג גדול מאוד – החזרת עשרות רבות של חטופינו. לפני שבוע זה היה נשמע דמיוני, אבל השגנו את זה. אבל בימים האחרונים אני שומע שאלה – האם לאחר מיצוי השלב הזה של החזרת חטופינו, ישראל תחזור ללחימה? אז התשובה שלי היא חד משמעית כן. אין מצב שאנחנו לא חוזרים ללחימה עד הסוף. זו המדיניות שלי, הקבינט כולו עומד מאחוריה, הממשלה כולה עומדת מאחוריה, החיילים עומדים מאחוריה, העם עומד מאחוריה – זה בדיוק מה שנעשה".

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן