מבזקים
“לא הייתה שם סבתא מרוקאית”: כתב אישום ראשון בפרשת “העוקץ הרוסי” בהיקף מאות אלפי שקלים סיעת “אומץ” בגדרה תעלה הצעה להקמת ועדה למניעת אלימות בני נוער: “לא נחכה לאירוע הבא” רחובות משיקה שירות חדש לוותיקים: תיקון ציוד רפואי ושיקומי ללא עלות עבודה “הלוואות, איומים ואימה”: שני תושבי באר שבע מואשמים בגין סחיטת חייבים תלמידי אור יהודה הציגו תוצרי מסלול דיפלומטיה באירוע חגיגי ומעורר השראה “מאסטר שף” באילת: כך צעירים מהעולם סיימו הכשרה קולינרית – ודלתות המלונות בישראל נפתחו בפניהם ארבעה נפגעים בשתי תאונות במקביל בכביש 35 סמוך לקריית גת ארב לו: תושב השטחים נעצר בחשד לעבירות מין בקטין בת"א בדרך לצה”ל: מאות בני נוער מגן יבנה נהנו מכנס מתגייסים חווייתי בבריכה במסילת ציון בחמישי הבא: רחובות חוגגת את חודש הגאווה באירוע מרכזי עם הופעה והפנינג חינמי כך תושבי אור יהודה נכנסים לעולם ההייטק – בחינם לגמרי הישג ארצי מרשים ברחובות: שני תלמידים מאמית המר קטפו מקומות שניים באולימפיאדת הלשון “ערב הצלחות” ברמלה: הורים ותלמידים עצרו את המרוץ – וחגגו את הדרך של כל תלמיד חשד להטרדה מינית ברשת: בן 34 מרמת גן נחקר באזהרה דרמה בתל אביב: דיווח על שוד התברר כצילומי סרט עם נשק אמיתי חשש לפגיעה בילדים: משרד הבריאות בודק קשר למחית פירות של “פרינוק” בן 6 נפגע מאוטובוס באשדוד ד"ר גליה ברקאי מונתה לסגנית המנהלת הרפואית בבית החולים הציבורי אסותא אשדוד קרית עקרון: נהג רכב במצב אנוש לאחר תאונה עצמית בית על קו המים: כ-200 חיילים בודדים השתתפו ביום הוקרה מיוחד בנתניה

קדישא ראשל"צ באירוע לציון ז' באדר במעמד ראש העיר

עובדי חברה קדישא ראשון לציון ציינו ביום שלישי בשבוע שעבר, באולם הסמוך לבית הכנסת עולי בבל בראשון בעיר, את יום ז' באדר – תאריך לידתו ופטירתו של משה רבנו עליו השלום. במעמד זה נכח ראש העיר ראשון לציון, רז קינסטליך, יועץ ראש העיר רונן זינגר וחברת מועצת העיר מיכל קלדרון והתקיים טקס פרידה ממספר עובדים שהגיעו לגיל פרישה.

מנכ"ל חברה קדישא ראשון לציון, ישראל הורוביץ, אמר: "מי שלמעשה קבר את משה רבנו הוא הקב"ה בכבודו ובעצמו ויום זה, משתלב אגב כך, עם פעילותה המקצועית והחשובה של חברה קדישא. מדי שנה אנו מקיימים כעין 'יום כיפור מקצועי', כלומר העובדים צמים, מתפללים, אומרים סליחות כמו יום צום לכל דבר ומבקשים סליחה מהנפטרים, אם חס וחלילה פגענו במישהו". לאחר צאת הצום קיימו העובדים תפילה וסעודת מצווה באולם הסמוך לבית הכנסת עולי בבל בעיר במעמד ראש העיר, יועצו וחברת המועצה.

ראש העיר ציין כי הסעודה הזו היא זכר למנהיג הגדול של עם ישראל, אשר מקום קבורתו לא נודע. ביום זה צוין גם ברחבי הארץ יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל אשר מקום קבורתם לא נודע. קינסטליך עמד על החשיבות הגדולה במלאכת הקודש של עובדי חברה קדישא, שנדרשים לרגישות יתירה ויחס מיוחד ברגעים הקשים ביותר שיש למשפחות. ראש העיר בירך את העובדים על המסירות, עבודת הקודש ועל הידוק שיתוף הפעולה המתגבר מיום ליום בין העירייה לארגון.

הורוביץ סיכם ואמר: "השתתפות ראש העיר במעמד זה מסמלת את החיבור ושיתוף הפעולה בין חברה קדישא ראשון לציון לבין העירייה ולרווחת התושבים". במעמד זה התקיים גם טקס פרישה למספר עובדים שהגיעו לגיל פרישה.

קרדיט צילום: באדיבות חברה קדישא ראשל"צ.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן