כונני ארגון הצלה הוזעקו לרחוב בן גוריון בקרית מלאכי בעקבות דיווח על תאונת דרכים.
יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לאשה בת 28 עם חבלות בראש ובגפיים, ולצעיר בן 23 עם חבלות בגפיים, והם פונו במצב בינוני להמשך טיפול בבתי החולים אסותא באשדוד וקפלן ברחובות.
חובש הצלה אלי הופמן: "כשהגעתי לזירת תאונת הדרכים עם אמבולנס מד"א שברשותי, מצאתי שני נוסעי רכב פרטי עם חבלות בגופם, לאחר שהתנגשו ברכבים חונים, וכתוצאה מכך התהפכו.
יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד"א, הענקנו טיפול רפואי ראשוני, הכולל קיבוע, חבישות ועצירת דימומים, לאשה בת 28 עם חבלות בראש ובגפיים, ולצעיר בן 23 עם חבלות בגפיים, והם פונו במצב בינוני להמשך קבלת טיפול רפואי בחדרי הטראומה בבתי החולים אסותא באשדוד וקפלן ברחובות."
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








