מבזקים
תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל

קריית אונו: בית הספר "עלומים" מועמד לפרס החינוך הארצי

הישג מרשים למערכת החינוך בקרית אונו: מחוז תל אביב במשרד החינוך הודיע כי בית הספר היסודי "עלומים" בעיר נבחר כמועמד לפרס החינוך הארצי לשנת הלימודים תשפ"ו.

הישג מרשים למערכת החינוך בקרית אונו: מחוז תל אביב במשרד החינוך הודיע כי בית הספר היסודי "עלומים" בעיר נבחר כמועמד לפרס החינוך הארצי לשנת הלימודים תשפ"ו. ההודעה התקבלה לאחר ביקור של ועדת הפרס המחוזית במוסד החינוכי – ביקור שהוגדר על ידי חברי הוועדה כמרשים, מקצועי ומעורר השראה.

על פי נימוקי הוועדה, בית הספר בלט בפיתוח לכידות חברתית וזהות ישראלית, קידום שותפויות קהילתיות וחיזוק הצוות החינוכי. הוועדה ציינה לשבח את האופן שבו בית הספר מיישם באופן עקבי ערכי הכלה ושילוב, לצד למידה חברתית ומעורבות קהילתית רחבה.

ראש העיר קרית אונו, מיכל רוזנשיין, בירכה על ההישג:
"זוהי תעודת כבוד לעיר כולה ולמערכת החינוך שלנו בפרט. הבחירה ב'עלומים' כמועמד לפרס הארצי אינה מקרית – היא תוצאה של עבודה קשה, חזון ומסירות אין קץ. אני מבקשת לברך את מנהלת בית הספר, עינב אסא, ואת כל הצוות החינוכי והמנהלי. אתם מוכיחים שחינוך הוא קודם כל נשמה, ראיית האחר ושאיפה מתמדת למצוינות."

שירן טל דאלי, מחזיקת תיק החינוך בעירייה, הוסיפה:
"ההמלצה לפרס החינוך הארצי היא חותמת איכות לעשייה החינוכית הענפה ב'עלומים'. זהו מוסד חינוכי שמצליח לשלב בין הישגים לימודיים לערכים חברתיים, ובין צוות חינוכי מסור לקהילת הורים מעורבת. נמשיך להשקיע ולטפח את דור העתיד."

מנהלת אגף החינוך, ד"ר בלה בסן, ציינה כי בית הספר הציג בפני הוועדה "תפיסה חינוכית הוליסטית ורוח מיוחדת של אהבת אדם, מקצועיות ורצון להצמיח כל תלמיד", וקראה להישג "גאווה מקצועית אדירה".

מנהלת בית הספר "עלומים", עינב אסא, הודתה על ההכרה:
"המועמדות הזו שייכת בראש ובראשונה לתלמידים המקסימים שלנו, לצוות המורים המסור ולקהילת ההורים השותפים לדרך. 'עלומים' הוא משפחה – וההמלצה לפרס הארצי היא חיבוק חם למשפחה הזו."


◼️ חדש! חדשות קריית אונו בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית קריית אונו

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית אונו

לחצו כאן
דילוג לתוכן