יום חג להורים לאחר חזרתם של ילדי כיתות ה'-ו' למתווה מורחב בן 5 ימים מלאים, בכל בתי הספר. בעיריית נס ציונה מעדכנים כי מדובר בהערכות לוגיסטית מורכבת ובשיתוף פעולה פורה עם מנהלי חטיבות הביניים. כמו כן ימשיכו בפעילויות החברתיות, הספורטיביות והתרבותיות עבור תלמידי החטיבות והתיכונים שטרם חזרו למסגרות. כידוע, המתווה החדש הביא צורך להיערכות מחודשת גם בצהרונים.
בעקבות הנחיית משרד הבריאות שאוסרת על איחוד קבוצות, החליט ראש העיר, שמואל בוקסר, לסבסד את אשר נדרש, בכדי להמשיך את הפעילות הצהרונים. הפעילות בכיתות א-ב תתקיים- ללא איחוד, כל כיתה בקבוצה סטרילית. הקבוצות קטנו בצורה משמעותית אך בעירייה יסבסדו גם פתיחת קבוצות קטנות, מ-5 ילדים ומעלה. את פעילות הצהרון האריכו עד השעה 16:30, במקום השעה 16:00 כפי שקובע מתווה ניצנים. ונבחנת אפשרות להארכה עד 17:00 מול המפעילים. פעילות צהרון עבור תלמידי כיתות ג' תמשיך ותפעל כפי שהיא פעלה עד כה, ללא שינוי.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









