מבזקים
דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים כך נראית העיר של 2050: תלמידי מודיעין הפתיעו עם חזון עתידני בתוך מיינקראפט יהוד מונוסון: אחרי שנים של מצוקת קבורה, עשרות חלקות ייפתחו למכירה לתושבי העיר נס וסטילה יופיעו בירושלים לבני נוער ממשפחות מילואימניקים: “רגע של שמחה בתוך התקופה הקשה” מאות בני נוער הסתערו על יריד התעסוקה בבת ים: כך הם מצאו עבודה כבר לקיץ הקרוב משקה ראשון על חשבון העירייה: תל אביב משיקה את "ותיקים על הבר" לבני 60+

רחובות: מרכז הלב בקפלן מתחזק במינוי חדש

ד״ר בן שדה יוביל את מחלקת האשפוז הקרדיולוגי המרכזית

מינוי חדש במרכז הרפואי קפלן מקבוצת כללית: – ד"ר בן שדה מונה לתפקיד מנהל יחידת לב ביניים (אשפוז קרדיולוגי) במרכז הלב בקפלן

המינוי מהווה נדבך נוסף בחיזוק המצוינות הקלינית והטיפולית של המערך הקרדיולוגי בבית החולים.

ד"ר בן שדה, מומחה בקרדיולוגיה וברפואה פנימית, מונה למנהל מחלקת לב ביניים במרכז הלב של המרכז הרפואי קפלן מקבוצת כללית. מחלקת לב ביניים היא מחלקת האשפוז המרכזית של מרכז הלב בקפלן, ונותנת מענה במגוון רחב של מטופלים הסובלים מאוטם שריר הלב, אי ספיקת לב, ניתוחי לב, השתלות קוצבים ועוד. בנוסף, מאושפזים במחלקה גם חולים הדורשים בירור באמצעות צוות רב מקצועי כגון מטופלים עם יתר לחץ דם ריאתי ומחלות מסתמיות מורכבות.

ד"ר שדה מביא עמו ניסיון קליני ואקדמי עשיר מהארץ ומחו"ל. הוא בוגר לימודי רפואה בפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל אביב. את התמחותו ברפואה פנימית ובקרדיולוגיה ביצע בבית החולים איכילוב, שם גם שימש כרופא בכיר. ד"ר שדה השלים התמחות-על (Fellowship) מתקדמת באי ספיקת לב והשתלות לב וכן התמחות ייחודית ביתר לחץ דם ריאתי בבית החולים של אוניברסיטת יוטה בארה"ב. בתפקידו האחרון כיהן כרופא בכיר בבית החולים איכילוב וכמנהל שירות אי ספיקת לב בבית החולים לניאדו. ד"ר שדה עוסק ומרצה בתחומי אי ספיקת לב, יתר לחץ דם ריאתי וטיפולים מתקדמים באי ספיקת לב וכן בתחומים מגוונים בקרדיולוגיה כללית כולל איזון מיטבי של גורמי סיכון קרדיווסקולרים וטיפול בהשמנה. לצד עבודתו הקלינית, ד"ר שדה עוסק במחקר פעיל, פרסם עשרות מאמרים בכתבי עת מדעיים מובילים והציג בכנסים בינלאומיים יוקרתיים ברחבי העולם.

ד"ר בן שדה, מנהל יחידת לב ביניים במרכז הלב במרכז הרפואי קפלן: "אני שמח מאוד להצטרף למרכז הלב בקפלן ולהוביל את מחלקת האשפוז של המערך הקרדיולוגי. מצאתי כאן צוות מקצועי ומסור מהמעלה הראשונה, ואני מצפה לרתום את הניסיון שרכשתי לאורך השנים כדי להעניק למטופלינו את הטיפול החדשני והאיכותי ביותר בתחום רפואת הלב".

פרופ' קובי ג'ורג', מנהל מרכז הלב במרכז הלב של המרכז הרפואי קפלן: "הצטרפותו של ד"ר שדה לנבחרת המובילה של מרכז הלב בקפלן הוא חלק משורה של מינויים אסטרטגיים שהתבצעו בתקופה האחרונה. יחד עם מיטב המומחים שהצטרפו לשורותינו, נמשיך ונצעיד קדימה את מרכז הלב בקפלן לטיפולים המתקדמים ביותר הקיימים כיום בתחום הלב. הצטרפותו של ד"ר שדה מחזקת את המחויבות העמוקה שלנו למתן הטיפול הטוב והמתקדם ביותר למטופלים שלנו, תוך שימוש בידע ובטכנולוגיות הרפואיות המובילות בעולם".

פרופ' טריף בדר, מנהל המרכז הרפואי קפלן וביה"ח הרצפלד: "אני מברך את ד"ר בן שדה על הצטרפותו לצוות המצוין של מרכז הלב בקפלן. ד"ר שדה מביא עמו איכויות מקצועיות וניסיון רב שיתרמו רבות לחיזוק השירות הרפואי המעולה שאנו מעניקים לכלל מטופלינו בתחום הלב. אנו ממשיכים להשקיע בהון האנושי ובגיוס רופאים מצטיינים כדי להבטיח את איכות הטיפול הגבוהה ביותר".


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: גלעד שעבני

דילוג לתוכן