שדות נגב: מרכז היום “חושן” נפתח מחדש אחרי שיפוץ ענק

בטקס עם תמיר עידאן נחנך המרכז המחודש; החברה המפעילה “משמרות” השקיעה מאות אלפי שקלים בשדרוג
בטקס חגיגי ומרגש בהשתתפותו של ראש מועצת שדות נגב תמיר עידאן נערך השבוע טקס החנוכה מחדש של מרכז היום "חושן" במתחם משרדי המועצה האזורית. המרכז הוותיק עבר "מהפך" ושופץ במאות אלפי שקלים על ידי החברה המפעילה "משמרות", בבעלות רפי חדד ובניהולו של המנכ"ל טל חדד.
חוץ מהוותיקים ובני משפחותיהם גם רבים מעובדי המועצה, נציגי הביטוח הלאומי ועובדי משרד הרווחה, השתתפו בטקס החגיגי ולא חדלו מלהתפעל מהמבנה המרווח והמפואר שאליו נכנסו. "כלת השמחה" היתה מנהלת המרכז יהודית מימון שזכתה לשבחים רבים על תיפקודה מדיירי המרכז הוותיקים שלא הפסיקו להרעיף עליה אהבה ותשבחות וגם מראש המועצה תמיד עידאן שסיפר על כך שאין במרחבי המועצה "נודניקית" חיובית יותר נמרצת מיהודית מימון והכל לטובת המרכז.
אחרי שעשרות האורחים והדיירים נהנו מכיבוד עשיר וטעים שהזכיר את המטבח המעולה של המרכז סיפר ראש המועצה כי "אל לנו לשכוח שאנחנו לא עושים טובה לאנשים היקרים הללו. להיפך כל מה שנעשה למענם זה כאין וכאפס לעומת מה שהם עשו למעננו. אנחנו פה בעצם בזכותם ובזכות שנות החלוציות הקשות שהם עברו בהגיעם ארצה. לכן התעקשתי שהמרכז אחרי השיפוץ המאסיבי יירא כמו בית מלון מפואר ואני מקווה שהדיירים ירגישו כך.
ראש המועצה ניצל את המעמד כדי להזכיר את חלל צה"ל האחרון הנמצא חטוף ברצועת עזה רני גואילי שכולנו מתפללים להחזרתו. הוא הודה לעובדי המועצה, לנציגי הביטוח הלאומי ומשרד הרווחה והדגיש את שיתוף הפעולה החם והמחבק עם רפי וטל חדד מחברת "משמרות", המפעילה את המרכז.
רפי חדד יו"ר חברת "משמרות" אמר כי אחרי שנכנסים למרכז מבינים למה התכוונו חז"ל כשאמרו : "דירה נאה וכלים נאים מרחיבים את דעתו של אדם…מקווה שעמדנו בציפיות שלכם הדיירים. טל חדד מנכ"ל חברת "משמרות" אמר כי המיוחד במרכז היום "חושן" שמרגע שנפתחת הדלת בשבע וחצי בבוקר נחשפים לאור שמחה ואהבה…"
יהודית מימון מנהלת המרכז שהתקשתה להסתיר את התרגשותה אמרה כי מדובר בהגשמת חלום גדול שלה ואת דבריה היא פתחה בברכה "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה…"
עוד בירכו בטקס יפה בן וליד מהביטוח הלאומי, סיגלית כהן ממשרד הרווחה, ונציג הדיירים אברהם שמואל שהודה במילים נרגשות על השיפוץ המרהיב ואמר כי במרכז היום לא רק פותחים לנו את הדלת בבוקר אלא פותחים בפנינו את הלב שלהם…ועל כך תודה."

◼️ חדשות עוטף עזה, מועצות אזוריות ומקומיות בווטסאפ לחצו כאן

צילום: צבי תקשורת

דילוג לתוכן