מבזקים
תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026

שיקרת? תשלם! התחמק 3 פעמים מלהגיע לדיון בבית המשפט בטענה כי הוא "חולה", ונתפס על חם בבית העסק שלו בזמן הדיון

סיפור פיקנטי במיוחד התרחש לאחרונה בבית המשפט לענייני משפחה בראשון לציון. כאשר  מי שעמד בדרכו של תושב האזור להתחמקות שיטתית מהסדר עם בת זוגו לשעבר המתגוררת בראשון לציון הוא עורך דין עקשן ונחוש בשם שרון קולסקי.

במהלך מספר חודשים זומנו הצדדים בתיק לבית המשפט לענייני משפחה, על מנת לדון בהסדר הגירושין ביניהם. אלא שבפעם הראשונה, התחמק האיש מהדיון בתואנה שהוא חולה. מספר חודשים לאחר מכן, הסיפור חזר על עצמו במדויק. בא כוחה של האישה עורך הדין שרון קולסקי – פרקליט ותיק ומנוסה בתחום דיני המשפחה – התחיל להבין כי קיים כאן משהו מעבר, האיש מתחמק מהדיון ולא ביושר.

לתאריך הדיון השלישי שנקבע גייס עו"ד קולסקי חוקר פרטי. הדיון נקבע לשעה 10 בבוקר בבית המשפט לענייני משפחה בראשון לציון. באותה שעה, התחקה החוקר הפרטי אחר עקבותיו של האיש המתחמק. וכך, בזמן שעורך דינו של האיש טוען כי הוא "חולה", הפלא ופלא, אותו אדם "חולה", הגיע לבית העסק שלו ועזב אחרי 20 דקות. לדיון הבא, הופיע עורך הדין כמו גם האיש עצמו. אבל אז חיכתה להם הפתעה לא נעימה, עו"ד קולסקי ביקש לזמן עד לדוכן – אותו חוקר פרטי. לאחר שהשופט אישר לעו"ד קולסקי לחקור, הגיע השופט למסקנה חדה- האיש לא ממש היה חולה.
"היום הוכחה טענה כי במקום להיות בבית המשפט שהה הנתבע במשרדיו על פי הסרטון שהציג החוקר לא נראה כי סבל ממיחושים כלשהם", תקף בחריפות את האיש  השופט נחשון פישר, סגן נשיאת בית המשפט. עוד קבע השופט כי גם אישורי המחלה לא היו אמיתיים. בעקבות כך הוא חייב את האיש בהוצאות המשפט של 3 דיונים בסכום גבוה ביחס לכל דיון, 7,500 שקלים ובסך הכל 22,500 אלף שקלים. כעת יחשוב אותו אדם פעמיים לפני שישקר לבית המשפט.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן