צה"ל מעלה הילוך במתקפת הנגד בצפון: דובר צה"ל מעדכן הלילה (שישי) כי בפעילות נמרצת של חיל האוויר, הושמדו בשעות האחרונות כ-10 משגרי רקטות ששימשו את ארגון הטרור חיזבאללה לביצוע הירי המסיבי לעבר יישובי הצפון וחיפה.
התקיפות בוצעו כחלק משיטה של "סגירת מעגל מהירה", המשלבת יכולות מודיעין מתקדמות ותקיפה אווירית מדויקת זמן קצר לאחר ביצוע השיגורים. בצה"ל מבהירים כי הפעילות המבצעית נמשכת ברצף גם כעת, כאשר כוחות צה"ל סורקים מהאוויר ומהיבשה את תאי השטח מהם פועל האויב, במטרה לאתר ולהשמיד משגרים נוספים בטרם יוכלו לעשות בהם שימוש חוזר.
כזכור, המטחים האחרונים לעבר חיפה והצפון הובילו לדריכות שיא גם במרכז ובדרום הארץ, מחשש להרחבת טווח הירי. הפעילות ההתקפית של צה"ל נועדה לגרוע מיכולות השיגור של חיזבאללה ולהסיר את האיום על תושבי ישראל.
מערכת הביטחון מדגישה כי לצד הפעילות ההתקפית, יש להמשיך ולהישמע להנחיות פיקוד העורף בכל רחבי הארץ, שכן חילופי המהלומות עלולים להוביל לתגובות נוספות מצד האויב.
צפו בתיעוד:
◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








