מבזקים
ירושלים: הפרת סדר באזור בר אילן – המשטרה פועלת במקום בן 15 נפצע בתאונה בבני ברק היסטוריה ברחובות: מועדון כדורגל עירוני חדש יקום בעיר – ויתחיל בליגה א' עימות בגבעת שמואל: בני עקיבא טוענת לעצירת תקציבים ולביטול הסכם ההפעלה של הישיבה תל אביב-יפו: הצעירים יבחרו את "מנהיג המדינה" בפסטיבל דמוקרטי יוצא דופן מיטל דראי נבחרה לנהל את בית הספר היסודי כצנלסון בגבעתיים נעה בת ה־12 מאשדוד נאבקת בסרטן: משפחתה מגייסת כספים לטיפול בחו״ל מודיעין: 1,700 תושבים הגיעו למופע המחווה לבי ג'יז – והקיץ רק מתחמם בת 13, 280 אלף עוקבים באינסטגרם – והערב אשדוד נעצרה: מי את אביגיל וייסמן? חגיגת גיימינג: טורניר פלייסטיישן לנוער וצעירים; הפרסים: קונסולת פלייסטיישן, אפל ווטש ואוזניות יוקרתיות תאונת אופנוע באילת: בת 42 נפצעה במהלך בילוי משפחתי ופונתה ליוספטל בתוך זמן קצר בירושלים: גבר ואישה כבני 70 אותרו ללא רוח חיים בשתי דירות בעיר משאית התהפכה בכביש 31 סמוך לצומת להבים: בן 58 נפצע קשה גוש עציון מתרחב עד ים המלח: יישוב חדש יוקם בלב מדבר יהודה שני קטינים נעצרו בקריית גת בחשד לתקיפת תושב העיר בן 64 רעולי פנים חזרו לחנות בשדרות ופתחו באש: שלושה נפצעו – שני תושבי רהט נאשמים משאית התהפכה סמוך לרהט: נהג בן 57 נפצע בינוני הטרגדיה במקסיקו: שלום סגינר בן ה – 4 מירושלים טבע למוות – ארונו בדרך לישראל שריפה גדולה סמוך לגדרה: 17 צוותי כיבוי פועלים לבלימת האש שהתפשטה למטעים ולכוורות ב -41 מעלות ליד מצפה רמון: עובד חברת החשמל עצר את העבודה כדי להציל חסידה מותשת
אלימות שאטרסטוק

גננת ילדים לעגה על אונס שעבר תושב נס ציונה: ״שמרו על הילדים שלכם״

אלימות שאטרסטוק
שנים רבות לקח לש׳, תושב נס ציונה ובעלים של פינת חי לשתף את מה שאירע עליו. בפוסט חושפני הוא אזר אומץ וסיפר כי עבר אונס בילדותו. לפני כשבועיים במהלך וויכוח קולני עם גננת בגן ילדים, הוא טוען כי היא גיחכה על האונס שעבר. "האם אתם הייתם רוצים שילדיכם יחונכו ע"י נשים שמעודדות אונס?".
ש׳ חשף את הסיפור ברשת החברתית: "הרבה זמן לא כתבתי פה פוסט של מה קורה איתי ומה עובר עלי בשנים האלה. לקח לי המון זמן לאזור אומץ ולפתוח. אחרי מחשבות ובירורים עם עצמי אם כדאי/לא כדאי, החלטתי לחשוף את עצמי ולספר לכם את הסיפור האישי שלי. שמי ש׳ וואני, כן אני, עברתי אונס שהייתי ילד קטן. לא ידעתי שזה בכלל אונס. לא גיליתי לאף אחד מה עבר עלי, גם לא להורים.
הייתי לבד בכל הסיפור הזה. לא יודע אם זה מתוך פחד של "מה יחשבו עלי" או שלא ידעו יותר מידי פרטים וארגיש מושפל.. במשך שנים שמרתי בבטן, לא הצלחתי להתקדם בכלום! מכל מסגרת העיפו אותי, הייתי רק במחשבות על מה שהוא עשה לי ולמה דווקא לי זה קרה".
ש׳ הוסיף: "הרגשתי אשם, הרגשתי לא יוצלח, הרגשתי שזה תופס אותי ומחזיר אותי אחורה כל פעם מחדש. הבנאדם הזה כאילו הרס לי את השנים שהיו ואת השנים שיהיו. לקח זמן עד שפתחתי את הסיפור בפני הוריי. הם כמובן עמדו לצידי ועדיין, אין עליהם בעולם! והנבל כמובן ריצה את עונשו בכלא בתקופה הכי קשה שעברה עליי מצאתי נחמה בחיות. החיות שאני מגדל זה בין הדברים הבודדים (אם לא היחיד) שהצליח להרגיע לי את הנפש וקצת לחלץ אותי מכל הרוע הזה.
אחרי שנים שגידלתי חיות מכל סוג בבית שלי, ניתנה לי ההזדמנות והזכות גם לעבוד ולהתפרנס מזה. כיום אני בעלים של פינת חי שעובדת עם בית ספר ("טבע הדברים" בנס ציונה) וככה אני עוזר לילדים גם ללמוד על בעלי החיים, להרגיש אותם ולתת להם את האפשרות שבעלי החיים יעזרו להם כמו שהם עזרו לי.
היום כשאני כבר אחרי זה, בונה את עצמי ומשתדל בכל כוחי לדלג על התקופה הקשה שהייתה לי וגזלה זמן לא מועט מחיי. יש אנשים שחושבים שהם יכולים לדבר על זה מתי שבא להם, ועל כל פיפס קטן לרקוד על הסיפור הזה. שלא משנה כמה התקדמתי בחיים זה צלקת, צלקת שאי אפשר להעלים. לפני שבועיים היה לי ויכוח עם גננת (שהיא גם בעלת הגן יש לציין…) מגן הילדים הצמוד לפינת החי.
תוך כדי הוויכוח היא גיחכה על האונס שלי ליד כל הסייעות שעובדות שם. כל זה כי הם רוצים לקחת ממני את פינת החי שמסופחת לבית הספר, כדי לספח אותה אליהם. לקחת ממני את כל מה שיש לי, כל מה שעבדתי עליו בשנים האחרונות, ויותר מזה? התרופה לכאב שלי. כמובן שהגבתי, ובהמשך אותה גננת נכנסה עם בעלה לפינת החי שלי והתחילה לפתוח לי את הכלובים של החיות כדי שיברחו, וברגע שסגרתי את אחת הדלתות של הכלובים היא ובעלה קפצו עליי ותקפו אותי באלימות פיזית, ומן הסתם שהגבתי כמה שיכולתי בהגנה עצמית. כשהמצב הגיע לידי המשטרה אותה גננת אמרה לשוטרת:"מגיע לו שעבר אונס ואני אמשיך להגיד את זה. לא מצטערת!" והיום, כשבועיים אחרי המקרה, היא והבת שלה (גם גננת), שלא אזכיר את שמן, שוב צוחקות על ה"אונס".
ואני תוהה עם עצמי, אשת חינוך (גננת) ראויה שיהיו אצלה ילדים? האם אתם הייתם רוצים שילדיכם יחונכו ע"י נשים שמעודדות אונס? אישה שחושבת שאונס זה דבר פשוט, ומעודדת אונס כעונש. תחשבו טוב על הילדים שלכם. שמרו על הילדים שלכם! אישה שאלימה מילולית אין לדעת מה לצפות ממנה".
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן