מבזקים
נזק רב מרסיסים בזירות שונות בראשון לציון והסביבה מתווה פיצוי לשכירים – מבצע "שאגת הארי" תנחומים למשפחות שני הלוחמים שנפלו בקרב בדרום לבנון לילה של אש במרכז: פגיעה במבנה בלוד ופצועה בינוני בראשון לציון מניהול מגפת הקורונה לחזית של קריית אונו: שרון קרביצקי חושפת את מאחורי הקלעים של הדוברות במלחמה "אישה לאישה מלכה": מיטל כהן פומברג על מנהיגות, אמונה והקול של קריית מלאכי בלב טהרן: צה”ל חיסל את ראש הלשכה המיועד של מנהיג משטר הטרור האיראני פתאום נפל מהשמיים": רסיס עם כיתובי הנצחה לשהידים נפל בחווה בבנימין נבחר רב לעיר גבעתיים: הרב משה יוסף אדרי יכהן כרבה הראשי של העיר ראש עיריית יבנה רועי גבאי: "נשים הן הלב הפועם של הקהילה שלנו" עיריית לוד: פתיחת שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים החל ממחר קריית מלאכי: עובדי הרווחה יוצאים לביקורי בית ושיחות עם אזרחים ותיקים בתקופת מבצע אשדוד: הנחיות בטחון והוקרה לנשות העיר ביום האישה הבינלאומי מיוחד לחדשות 08: שאלות ותשובות לשמירה על חוסן הילדים תחת אש / בתיה בר שביט יבנה: הריסת בניין ברחוב הדרור 58 במסגרת פרויקט "נופי הנגיד" משרד החינוך: החל ממחר תתאפשר פעילות פיזית במסגרות לבני נוער בסיכון סיור מנהלת מחוז הדרום במוסדות החינוך שנפגעו בבאר שבע בית שמש פותחת מוקד סיוע לתושבים בעקבות נזקים לבתים פציעות מרסיסים בפתח תקווה בעקבות מטחי הטילים רסיס גרם לשריפה בחצר בניין מגורים בחולון

תושבי לוד, רמלה ונס ציונה בזזו עסקים בזמן האזעקות ברחובות וראשון לציון – ונעצרו

ממשטרת ישראל נמסר: נמשיך ונפעל לשמירה על בטחונם ורכושם של התושבים וכל ניסיון של פורעי חוק לנצל את המצב הביטחוני ולבזוז את רכושם של אזרחים שניזוקו מהמצב, יטופלו במלוא חומרת הדין.

שוטרי מחוז מרכז ולוחמי משמר הגבול ניהלו בימים האחרונים פעילות סמויה ממוקדת נגד עברייני רכוש בערים, הן למניעתן והן לחשיפת מבצעי עבירות, גיבוש תשתית ראייתית כנגדם והבאתם לדין.

בתוך כך, שוטרי תחנת רחובות ולוחמי מג"ב עצרו אמש, שעות בודדות לאחר נפילת פריט האמל"ח ברחובות תושב לוד כבן 20, עובד ניקיון, שהגיע "לנקות" את זירת ההרס בעיר, בחשד שבזז חנויות שניזוקו מפגיעת הטיל וגנב מהן בשמים, סיגריות, שוקולדים, שתיה ועוד.

בנוסף, חוקרי תחנת רמלה ניהלו מארב סמוי סמוך לדוכני פיס בעיר, בהתאם לניתוח התפרצויות שהתרחשו העיר במהלך אזעקות, כאשר צוות בלשים ארב אמש בקרבת אחד הדוכנים ועם הישמע האזעקה זיהה את החשוד כשהוא פורץ לדוכן.

הבלשים עצרו את החשוד תושב רמלה בשנות ה 40 לחייו במקום. החשוד נחקר ובהתאם לממצאי החקירה הובא היום לדיון בבימ"ש שהחליט לשחררו, ובשל חומרת נסיבות העבירה הגישה המשטרה עכוב ביצוע לשחרור עד מחר לשם הגשת ערר למחוזי.

שוטרי תחנת ראשון לציון הצליחו לחשוף ולעצור תושב נס ציונה בשנות ה 30 לחייו שהתפרץ אמש לבית קפה בראשון לציון וניסה לגנוב כסף שהיה בעסק והיום הגישה נגדו יחידת התביעות במחוז מרכז כתב אישום לצד בקשה לעצור אותו עד לתום ההליכים המשפטיים.

ממשטרת ישראל נמסר: נמשיך ונפעל לשמירה על בטחונם ורכושם של התושבים וכל ניסיון של פורעי חוק לנצל את המצב הביטחוני ולבזוז את רכושם של אזרחים שניזוקו מהמצב, יטופלו במלוא חומרת הדין.

 

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️  הצטרפו לחדשות נס ציונה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: שאטרסטוק

דילוג לתוכן