מבזקים
נפילה בגן ילדים בראשון לציון; אין נפגעים קריית אונו מתעוררת אחרי לילה מתוח: שתי זירות נפילה בעיר גם מצחיק וגם שימושי: הקמפיין של ראש העין לקראת פסח תופס ברשת מחשבים לתלמידים או מאבק פוליטי: הסערה החדשה בכפר סבא כשהמבוגרים בחזית, הנוער של גבעת שמואל מחזיק את העורף גם בחשכה ובחירום: גדרה מתקינה תאורה סולארית במיגוניות רחובות מתאוששת מהפגיעות: כלל זירות הרסיסים בעיר טופלו שיחת טלפון שהופכת לרשת ביטחון: כך באר שבע שומרת על הוותיקים קריית מלאכי מקלה על ההורים: לא ייגבה תשלום על ימי גן שלא פעלו בימים קשים בצפון: בנימין הגיעה עם חיבוק, עוגות ומילים מהלב ירושלים פותחת את הלב: תושבי מטולה הגיעו להתאווררות בבירה תקיפת אנשי תקשורת במרחב המוגן בתל אביב: החשוד עוכב ושוחרר בתנאים מגבילים פגיעה ישירה בירושלים, מטרים ספורים מהכותל המערבי סיכום האירועים ברחובות: פגיעה ישירה בבית מגורים בעיר, לצד עשרות זירות של שברי יירוט ורסיסים – כל הזירות זוכו היערכות מערכת החינוך בלוד לשבוע הקרוב: כל התשובות להורים אשדוד בצמרת החינוך: מקום שני בשביעות רצון התושבים ידע ששווה כסף: עיריית רחובות פותחת סדרת הרצאות חינמית לעסקים שר הכלכלה הגיע לרמלה: זה המסר שהעביר ממרכז ההפעלה העירוני תושבי רחובות, שימו לב: השינויים הגדולים לקראת פסח כבר כאן היוזמה שמרגשת את אור יהודה: בני הנוער מפעילים ילדים במקלטים

כמה אזרחים מהגיל השלישי נפגעים מדי שנה בתאונת דרכים ברמלה ובלוד?

לרגל יום האזרח הוותיק הבינלאומי החל באוקטובר בעמותת אור ירוק ניתחו את נתוני ההיפגעות של אזרחים וותיקים (65+) בתאונות דרכים במהלך חמש השנים האחרונות (2016-2020) בהשוואה למספר האזרחים הוותיקים בכל עיר מעל 50 אלף תושבים. מטרת הבדיקה היא להצביע על "ערים אדומות" עם היפגעות גבוהה של אזרחים וותיקים, וזאת במטרה להניע את ראשי הערים לקחת אחריות ולטפל באופן מיוחד באוכלוסייה אשר נמצאת בסיכון גבוה להיפגע בתאונת דרכים.

רמלה היא העיר במקום ה-27 עם 5.90 אזרחים וותיקים נפגעים בתאונות דרכים לכל אלף תושבים וותיקים בעיר – 55 נפגעים בחמש שנים, 11 נפגעים בממוצע בכל שנה.

לוד היא העיר במקום ה-31 עם 5.45 אזרחים וותיקים נפגעים בתאונות דרכים לכל אלף תושבים וותיקים בעיר – 53 נפגעים בחמש שנים, 10.6 נפגעים בממוצע בכל שנה.

ארז קיטה מנכ"ל עמותת אור ירוק: "מסוכן להזדקן במדינת ישראל. ההורים של כולנו מפחדים לצאת מהבית ולא רק בגלל הקורונה. כל חציית כביש היא הימור על החיים. האזרחים הוותיקים נהרגים  בשיעור כפול מחלקם באוכלוסייה והנתון הזה חייב להדליק נורה אדומה במשרד התחבורה והבטיחות בדרכים. חייבים למקד את הפעילות בהצלת האזרחים הוותיקים. רובם נהרגים כהולכי רגל ולכן חייבים לרסן את מהירות נסיעת כלי הרכב בסביבת בתי אבות, מרכזי יום לקשיש וקופות חולים. פסי האטה, הארכת הרמזור הירוק, ושיפור התשתית יכולים לעשות את ההבדל בין חיים ומוות עבור האזרחים הוותיקים. במקביל, חייבים להפוך את התחבורה הציבורית לנוחה ונגישה יותר לאנשים מבוגרים וזאת במטרה לעודד אותם לעשות בה שימוש יומיומי. מדובר במגוון פעולות פשוטות וזולות עם אפקטיביות גדולה ומוכחת. הגיע הזמן לגלות כלפי האזרחים הוותיקים רגישות וחמלה ולפעול על מנת לצמצם את ההיפגעות הגבוהה שלהם בתאונות דרכים".

דילוג לתוכן