בבית משפט השלום באשקלון הוגש כתב אישום חמור נגד תושב העיר בן 35, בגין תקיפת אביו הקשיש והיזק לרכושו.
על פי כתב האישום, ב־22 באוגוסט 2025, בשעה 16:00, תקף הנאשם את אביו בביתם ברחוב קיסריה באשקלון. הנאשם משך את אביו לאחור בחולצתו, עד שנפל ארצה, ולאחר מכן המשיך לתקוף אותו כשהוא מכה בפניו ובכתפו הימנית, ואף הוסיף להכותו בידיו ובגופו במשך זמן ממושך. כתוצאה מכך נגרמו למתלונן חבלות של ממש, בהן סימנים אדומים על גופו.
בנוסף, במהלך התקיפה קרע הנאשם את חולצתו של האב – דבר שנכלל בכתב האישום כעבירת היזק בזדון לרכוש.
כתב האישום מייחס לנאשם עבירות של תקיפת זקן הגורמת חבלה של ממש לפי סעיף 368(א) לחוק העונשין, וכן היזק לרכוש במזיד לפי סעיף 452 לחוק.
בין עדי התביעה נכללים האב הקורבן, חוקרי משטרת אשקלון, שוטרי סיור, וכן תיעוד רפואי ממד"א ובית החולים ברזילי אשר חיזקו את טענות התביעה לגבי מצבו של הקורבן לאחר האירוע.
הפרקליטות הודיעה לבית המשפט כי תשקול לדרוש עונש מאסר בפועל נגד הנאשם, נוכח חומרת המעשים והעובדה שהקורבן הוא אביו הקשיש של הנאשם.
◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









