מבזקים
בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״ יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל נפצע בצוק איתן, שירת שנה במילואים והקים במודיעין עסק שנולד מההזמנות של אשתו מחו"ל 410 ימי מילואים, ובבית מחכים הפרלינים: הסיפור המתוק של שבתי מקיבוץ סעד אחרי שמונה חודשי מילואים הוא פתח עגלת קפה במזכרת בתיה. למה דווקא בצהוב? במקום עוד חבילה מהאינטרנט: המילואימניק ממצפה רמון שמזמין אתכם לערב מתחת לכוכבים שני אחים פתחו בר בנס ציונה ויצאו להילחם: הסיפור שמאחורי הרמוני ראשון לציון: ריבוי חילוצים ממעליות בעקבות הפסקת חשמל אזורית בין זירות הלחימה למשחקי הילדים: המילואימניק מנתיבות שבונה את בית המקדש מקוביות הכלבים הגדולים מחכים לו בנתניה: זיו יוצא למילואים, והמספרה נשארת מאחור מהמילואים לעולם הדייטינג: האישה מסביון שמלמדת איך לזהות נוכלים נתניה: חובש איחוד הצלה הזריק אפיפן לגבר שפיתח תגובה אלרגית מסכנת חיים קריית מלאכי: תרגיל חירום עירוני יתקיים היום בשכונת הסביונים ב־7 באוקטובר יצא עם הג'יפ לעוטף עזה. היום הוא מחכה לכם בקצה המדבר בערד מעזה לפתח תקווה: שני לוחמי גבעתי הפכו את החברות מהצבא לעסק משותף הגשימו חלום באילת: שמונה תלמידי ״אורים״ הפכו לשוטרים ליום אחד הזקן הארוך בישראל, 250 ימי מילואים ומצלמה אחת: הסיפור של תומר מקריית אונו מבאקו לקריית גת, דרך המילואים: הסיפור שמסתתר מאחורי גלריית התכשיטים

ביום חובש במילואים, בלילה בנה עסק: הסיפור שהתחיל מתחת למיטה והגיע לרמת גן

יובל סדן גויס לשירות מילואים עם פרוץ המלחמה, אבל לא ויתר על החלום העסקי שלו. בין משמרות השירות הוא חיפש כוסות קרמיקה איכותיות, ארז הזמנות והמשיך לפתח את המותג Ceramora. היום, לקראת שופינג IL, אפשר לפרגן לו בחנות ברמת גן או בהזמנה מהבית.

לפעמים עסק שלם מתחיל ברעיון קטן. במקרה של יובל סדן, הוא התחיל בכוסות קרמיקה שאוחסנו מתחת למיטה בדירה שכורה, המשיך למחסן בבית הוריו והגיע בסופו של דבר לחנות ברחוב ז'בוטינסקי ברמת גן.

מאחורי המותג Ceramora עומד סיפור שמשלב אהבה לעיצוב, שירות מילואים והתעקשות להקים עסק דווקא כשהמציאות הישראלית הפכה את התוכניות על פיהן.

הרעיון נולד במהלך טיול בטורקיה. סדן נתקל בכוסות קרמיקה בעבודת יד, התלהב מהמראה שלהן והחליט לנסות להביא אותן לישראל. אלא שהמשלוח הראשון לא עמד בציפיותיו מבחינת האיכות, והוא הבין שכדי להפוך את הרעיון לעסק יצטרך למצוא מוצרים טובים יותר.

ואז הגיע 7 באוקטובר.

עם פרוץ המלחמה גויס סדן למילואים ושירת כחובש. אבל גם כשהיום הוקדש לשירות הצבאי, הרעיון העסקי לא נזנח. בשעות הלילה הוא המשיך לחפש ספקים, לבחון אפשרויות ולבנות בהדרגה את המותג החדש.

החיפוש הוביל אותו לפורטוגל, שם מצא קרמיקה שענתה לדרישותיו מבחינת איכות, צבעוניות ועיצוב. כך נולד Ceramora, מותג שמתמקד בעיקר בכוסות קפה וכלי קרמיקה.

בתחילת הדרך לא היה לסדן מחסן מסודר. המלאי נשמר מתחת למיטה בדירה קטנה בתל אביב, וההזמנות יצאו מהמקום שבו התגורר. בהמשך, כשהפעילות התרחבה, הועברו המוצרים לבית הוריו בחדרה. רק לאחר מכן הגיע העסק למקום משלו ברמת גן.

היום אפשר למצוא בחנות ובאתר של Ceramora כוסות אספרסו, ספלי קפוצ'ינו, כוסות לאטה, מארזי מתנה וגם צלחות, קערות וכלי הגשה. חלק גדול מהייחוד של המותג נמצא דווקא בפרטים הקטנים: הצורה של הידית, המרקם של הקרמיקה, הגוון של הזיגוג והתחושה של הכוס ביד.

יש כאן גם רעיון פשוט למדי: להפוך את כוס הקפה היומית לפריט שאוהבים להשתמש בו, או למתנה שיש לה שימוש אמיתי ולא רק אריזה יפה.

בבדיקת אתר החנות שנערכה ב־28 באוקטובר, למשל, הוצעה כוס אספרסו או קורטדו מסדרת מלס במחיר של 44 שקלים, ומארז של שש כוסות אספרסו במחיר של 228 שקלים. באתר מופיעים גם מארזים נוספים, ובהם שישיית כוסות מסדרת שבתאי במחיר של 279 שקלים.

המחירים כפופים לשינויים, והם אינם מוצגים כאן כהנחות מיוחדות לשופינג IL.

החנות הפיזית ממוקמת ברחוב זאב ז'בוטינסקי 145 ברמת גן, ולמי שמעדיף להזמין מהבית פועל אתר מכירות עם משלוחים. לפי המידע באתר, משלוח רגיל ניתן ללא תשלום בהזמנות מעל 249 שקלים, וקיימת גם אפשרות למשלוח אקספרס בתשלום באזורי חלוקה מסוימים.

חשוב לדעת שהכוסות מיוצרות בפורטוגל. כלומר, לא מדובר במוצרים המיוצרים בישראל, אלא בעסק ישראלי שבבעלות מילואימניק, המייבא ומשווק את הכלים בארץ.

לקראת ימי שופינג IL, שיתקיימו ב־4 וב־5 בנובמבר, הסיפור של Ceramora הוא תזכורת לכך שמאחורי חנות אינטרנטית יכול לעמוד אדם שהמשיך לבנות את פרנסתו גם בזמן שירות צבאי ממושך.

לא חייבים להמתין למבצע כדי לתמוך בעסק כזה. אפשר להיכנס לאתר, להכיר את המוצרים ולבחור אם להזמין משהו הביתה או כמתנה.

ולפעמים, מאחורי כוס אספרסו קטנה, מסתתר סיפור גדול הרבה יותר.

Ceramora, זאב ז'בוטינסקי 145, רמת גן.

שעות פעילות החנות: ראשון עד חמישי, 09:00–14:00; שישי, 10:00–14:00.

טלפון: 058-7006350.

אתר החנות: https://www.ceramora.com/

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סטודיו אדמה, ארכיון , אילוסטרציה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמת גן

לחצו כאן
דילוג לתוכן