מבזקים
שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״ יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל נפצע בצוק איתן, שירת שנה במילואים והקים במודיעין עסק שנולד מההזמנות של אשתו מחו"ל 410 ימי מילואים, ובבית מחכים הפרלינים: הסיפור המתוק של שבתי מקיבוץ סעד אחרי שמונה חודשי מילואים הוא פתח עגלת קפה במזכרת בתיה. למה דווקא בצהוב? במקום עוד חבילה מהאינטרנט: המילואימניק ממצפה רמון שמזמין אתכם לערב מתחת לכוכבים שני אחים פתחו בר בנס ציונה ויצאו להילחם: הסיפור שמאחורי הרמוני ראשון לציון: ריבוי חילוצים ממעליות בעקבות הפסקת חשמל אזורית בין זירות הלחימה למשחקי הילדים: המילואימניק מנתיבות שבונה את בית המקדש מקוביות הכלבים הגדולים מחכים לו בנתניה: זיו יוצא למילואים, והמספרה נשארת מאחור מהמילואים לעולם הדייטינג: האישה מסביון שמלמדת איך לזהות נוכלים נתניה: חובש איחוד הצלה הזריק אפיפן לגבר שפיתח תגובה אלרגית מסכנת חיים קריית מלאכי: תרגיל חירום עירוני יתקיים היום בשכונת הסביונים ב־7 באוקטובר יצא עם הג'יפ לעוטף עזה. היום הוא מחכה לכם בקצה המדבר בערד מעזה לפתח תקווה: שני לוחמי גבעתי הפכו את החברות מהצבא לעסק משותף הגשימו חלום באילת: שמונה תלמידי ״אורים״ הפכו לשוטרים ליום אחד

יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל

לקראת שופינג IL, אנחנו ממשיכים להכיר את בעלי העסקים המקומיים ששירתו במילואים. הפעם בלוד: זוהר ישראל, מורה נהיגה שצבר מאות ימי שירות, וגם מצא זמן להגיע לכנסת כדי להשמיע את קולם של התלמידים והמורים.

כשחושבים על קניות לקראת שופינג IL, בדרך כלל חושבים על בגדים, מוצרי חשמל או מתנות. אבל יש הוצאות משמעותיות הרבה יותר בחייהן של משפחות רבות, ואחת מהן היא הדרך של הילדים לרישיון הנהיגה הראשון.

בלוד פועל זוהר ישראל, מורה נהיגה לרכב פרטי אוטומטי, המלמד באזור לוד ורמלה. מאחורי שיעורי הנהיגה, ההכנה לטסט והמפגש היומיומי עם תלמידים צעירים, מסתתר גם סיפור של שירות מילואים ממושך.

ישראל צבר יותר מ־300 ימי מילואים, תקופה ארוכה שבה נאלץ לשלב בין המחויבות לשירות הצבאי לבין עיסוקו האזרחי. עבור בעל עסק עצמאי, כל תקופת שירות כזאת מציבה אתגר ברור: את הזמן שמוקדש למילואים אי אפשר להקדיש לעבודה השוטפת.

אבל הסיפור של ישראל אינו מסתכם במספר ימי השירות.

בפברואר 2023, עוד לפני פרוץ המלחמה, התייצב ישראל בדיון בוועדה למיזמים ציבוריים בכנסת, שעסק בלימודי הנהיגה בישראל. הוא הגיע לשם כמורה נהיגה והציג את נקודת המבט שלו על העלויות הגבוהות הכרוכות בהוצאת רישיון, על האחריות של מורי הנהיגה ועל הצורך להכין תלמידים באמת ליום שבו יצאו לכביש.

במהלך הדיון סיפר כי גם הוא נדרש לעבוד קשה כדי לממן את רישיון הנהיגה שלו. הוא הסביר שהעלות של הוצאת רישיון אינה מסתיימת בשיעורים ובמבחן המעשי, משום שלאחריהם מגיעות הוצאות נוספות על רכב, ביטוח ותחזוקה.

אחד המסרים המרכזיים שהציג היה שלימודי נהיגה אינם רק מרוץ לעבור טסט. לדבריו, שיתוף פעולה בין המורה לתלמיד והגעה למבחן כשהתלמיד מוכן באמת יכולים לסייע גם לצמצום הוצאות מיותרות.

כיום מופיע העסק של ישראל כפעיל באזור לוד, עם אפשרות לפנות אליו ישירות לתיאום שיעורים. הוא מציע לימודי נהיגה ברכב אוטומטי, תוך התאמת קצב הלימוד לרמת התלמיד או התלמידה. בעמוד העסק שלו מופיעות גם חוות דעת של תלמידים, המתייחסות בין היתר לסבלנות, להסברים הברורים ולאווירה בשיעורים.

לקראת ימי הקניות הישראליים, שיתקיימו ב־4 וב־5 בנובמבר, יש כאן תזכורת לכך שתמיכה בעסקים של מילואימניקים אינה חייבת להתבטא דווקא ברכישת מוצר. לפעמים היא יכולה להיות בחירה באיש מקצוע מקומי, שנמצא ממילא ברשימת ההוצאות המשפחתית.

מי שמתכנן להתחיל ללמוד נהיגה, או הורים שמחפשים מורה עבור ילדיהם, יכולים להכיר את ישראל, לבדוק מולו זמינות ומחיר ולהחליט אם השירות מתאים להם.

חשוב להבהיר כי לא אומתה השתתפות של העסק במבצעי שופינג IL או הנחה מיוחדת לתקופת הקניות. ההמלצה להכיר אותו נובעת מהסיפור האישי, משירות המילואים ומהעובדה שמדובר בעסק מקומי שאפשר לפנות אליו כבר עכשיו.

זוהר ישראל, מורה נהיגה באזור לוד ורמלה.

לתיאום ולבירור פרטים: 052-7223557

עמוד העסק ופרטי יצירת קשר https://easy.co.il/page/27157417

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן